Foo Fighters zingen met James Corden in nieuwe Carpool Karaoke

Geschreven door op 21 september 2017 om 13:36
Foo Fighters Carpool Karaoke - YouTube screenshot

De nieuwe Carpool Karaoke-aflevering met de Foo Fighters staat online! De video verscheen op 20 september op het YouTube-kanaal van The Late Late Show with James Corden.

Carpool Karaoke met Foo Fighters

Onlangs werd bekend dat de Foo Fighters bij James Corden in de auto waren gestapt voor de opnames van het populaire Carpool Karaoke. Inmiddels staat de aflevering online! In de hilarische video, die op 20 september op YouTube verscheen, zien we hoe Dave Grohl en co. enkele van hun grootste hits zingen samen met The Late Late Show-presentator James Corden.

Band ‘rickrollt’ winkelend publiek

Verder zien we ook hoe de band en James Corden besluiten om bij een vestiging van muziekwinkelketen Guitar Center te stoppen. Hier neemt de presentator achter een drumstel plaats, samen met frontman Dave Grohl (oud-drummer van Nirvana) en drummer Taylor Hawkins. Hierna trakteren de Foos en James Corden het winkelend publiek op een cover van Rick Astley’s hit ‘Never Gonna Give You Up.

Ben jij benieuwd naar de grappige Carpool Karaoke-aflevering? Bekijk hem dan snel!

‘Concrete and Gold’

Op vrijdag 15 september verscheen het negende studio album van de Foos‘Concrete and Gold’. De Amerikaanse rockband werkt op haar nieuwe plaat samen met een aantal andere artiesten van wereldformaat. Zo hebben onder meer Paul McCartney, Justin Timberlake en Boyz II Men-zanger Shawn Stockman.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.