The Stranglers’ Hugh Cornwell in oktober 2019 naar Q-Factory en 013

Geschreven door op 27 mei 2019 om 14:31
Hugh Cornwell - Fotocredits: Phoenix, Invisible Hands Music - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

In oktober 2019 komt Hugh Cornwell, voormalig zanger van The Stranglers, naar Nederland voor een tweetal concerten! De zanger treedt op in Amsterdam en Tilburg.

Hugh Cornwell naar Q-Factory en 013

Hugh Cornwell, ex-frontman van The Stranglers, reist in het najaar van 2019 af naar Nederland! De Britse zanger betreedt op vrijdag 11 oktober 2019 de bühne van de Amsterdamse Q-Factory. De volgende dag, op zaterdag 12 oktober, brengt Cornwell zowel de hits van The Stranglers als zijn solo-materiaal ten gehore in 013 te Tilburg. Daarnaast kan het publiek veel tracks van het onlangs verschenen album ‘Monster’ verwachten.

Concertkaarten

Tickets voor beide shows zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. De verkoop voor het optreden in 013 gaat op woensdag 29 mei 2019 om 10:00 uur van start. Kaarten voor het concert in Q-Factory zijn reeds te verkrijgen. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Hugh Cornwell

Cornwell maakte tot 1990 deel uit van The Stranglers, de band die gedurende de seventies en eighties aan de top van de Britse punkscene stond. Na zijn vertrek ging de zanger verder als soloartiest en bracht hij diverse albums uit, waaronder ‘Wired’, dat in 1993 verscheen en ‘Hooverdam’, dat de Britse rocker in 2008 als gratis download op zijn website vrijgaf. Het meest recente wapenfeit van de inmiddels 69-jarige rocker, ‘Monster’, kwam uit in oktober 2018.

Beluister hier het nummer ‘Pure Evel’, afkomstig van deze nieuwe plaat:

YouTube player

 

Bronnen: Q-Factory, 013, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.