Top 10 beste kersthits van heel 2017 (tot nu toe)

Geschreven door op 30 november 2017 om 16:59

Benieuwd naar de nieuwe kerstnummers van 2017? Dit is de top 10 beste kersthits van het jaar, gebaseerd op het aantal views op YouTube. 

Top 10 kersthits van 2017

Van originele nieuwe kerstnummers tot covers van oude kerstklassiekers. Onder andere Pentatonix, Shania Twain, Fifth Harmony en Sia brachten in 2017 nieuwe kerstnummers uit. Zijn dit de nieuwe kersthits van de toekomst?

10. Nick Jonas feat. Shania Twain –  Say All You Want For Christmas

Een samenwerking tussen Nick Jonas en Shania Twain leidde tot deze gezellige county-pop kersthit. (Ruim 90.000 views op YouTube).

9. Hanson – Finally It’s Christmas

De band Hanson bracht op 27 oktober 2017 het sfeervolle kerstalbum Finally It’s Christmas uit. De gelijknamige track van het album heeft inmiddels ruim 100.000 views op YouTube.

8. Noah Cyrus – It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas

Noah Cyrus’ cover van ‘It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas’ heeft ruim 287.000 YouTube views gescoord. Het is een heerlijke cover van het originele nummer, dat in 1951 een hit was voor Perry Como, Fontane Sisters en Mitchell Ayres & His Orchestra.

7. Fifth Harmony – Can You See

Voor de animatiefilm ‘The Star’, een film waarin dieren het kerstverhaal vertolken, heeft Fifth Harmony een prachtige soundtrack opgenomen. ‘Can You See’ heeft ruim 447.000 views.

 

6. Gwen Stefani feat. Blake Shelton – You Make It Feel Like Christmas

Gwen Stefani en countryzanger Blake Shelton maken het feelgood nummer ‘You Make It Feel Like Christmas’, afkomstig van de gelijknamige kerstplaat. Het nummer is ruim 500.000 keer bekeken op YouTube.

5. Mariah Carey – The Star

Nog een artiest in het lijstje met een nummer voor de film ‘The Star’. Mariah Carey bracht een soundtrack uit die gelijknamig is aan de film. (991.000 views op YouTube).

4. Pentatonix feat. Jennifer Hudson – How Great Thou Art

Pentatonix bracht in 2016 het album A Pentatonix Christmas uit. Voor een deluxe versie van dat album namen de bandleden nog vijf extra nummers op. Eén van deze opnames leidde tot het duet ‘How Great Thou Art’ met zangeres Jennifer Hudson. (Bijna 2 miljoen views op YouTube).

3. Lindsey Stirling – Dance of the Sugar Plum Fairy

Violiste Lindsey Stirling, bekend van YouTube, heeft onlangs haar eerste kerstalbum ‘Warmer In The Winter’ uitgebracht. Met haar cover van ‘Dance of the Sugar Plum Fairy’ heeft Stirling ruim 3,8 views op YouTube.

2. Pentatonix – Away in a Manger

Het prachtige kerstnummer ‘Away in a Manger’, dat ruim 5,2 miljoen keer is bekeken op YouTube, is nog een opvallend nummer van A Pentatonix Christmas Deluxe.

 1. Sia – Santa’s Coming For Us

Sia bracht in november 2017 haar allereerste kerstalbum ‘Everyday Is Christmas uit, waar onder andere de nummers ‘Santa’s Coming For Us’ en ‘Candy Cane Lane’ op staan. De Australische zangeres heeft al veel hits op haar naam staan, zoals ‘Chandelier’, ‘Elastic Heart’ en ‘Clap Your Hands’. De single ‘Santa’s Coming For Us’ is op YouTube bijna 5,7 miljoen keer bekeken.

 

Bron: YouTube

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Schots medium Derek Ogilvie komt terug naar Nederland met tour! Het schotse medium Derek Ogilvie komt na twee jaar afwezigheid terug! In januari en februari staat hij met 14 shows in Nederland.Derek Ogilvie o...
Sia heeft kerstalbum ‘Everyday Is Christmas’ uitgebracht Singer-songwriter Sia zorgt voor het perfecte kerstcadeau voor haar fans! De zangeres heeft vandaag namelijk haar kerstalbum 'Everyday Is Christmas' u...
Kerstcircus Ahoy in december 2017 terug met nieuwe voorstelling Kerstcircus Ahoy is ook dit jaar weer te bewonderen in Ahoy Rotterdam! Het jaarlijks terugkerend evenement is te zien in december en staat garant voor...
Deze kersthits zou je eigenlijk het hele jaar door willen beluisteren Kerst staat voor de deur! Om alvast in goede sferen te komen zijn dit vijf kersthits die je eigenlijk het hele jaar wel zou kunnen beluisteren.D...
Shania Twain brengt ‘NOW Tour’ in 2018 naar Ziggo Dome! De 'Queen of Country Pop' komt eindelijk weer naar Nederland! Shania Twain staat op donderdag 11 oktober 2018 in de Ziggo Dome in Amsterdam.Shan...
MC Bizzey presenteert de XITE Awards 2017 in de Melkweg MC Bizzey presenteert dit jaar de XITE Awards! De Awardshow vindt plaats op 23 november in de Amsterdamse Melkweg en belooft, zeker met zo'n host, een...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu