Top 10 beste kersthits van heel 2017 (tot nu toe)

Geschreven door op 30 november 2017 om 16:59

Benieuwd naar de nieuwe kerstnummers van 2017? Dit is de top 10 beste kersthits van het jaar, gebaseerd op het aantal views op YouTube. 

Top 10 kersthits van 2017

Van originele nieuwe kerstnummers tot covers van oude kerstklassiekers. Onder andere Pentatonix, Shania Twain, Fifth Harmony en Sia brachten in 2017 nieuwe kerstnummers uit. Zijn dit de nieuwe kersthits van de toekomst?

10. Nick Jonas feat. Shania Twain –  Say All You Want For Christmas

Een samenwerking tussen Nick Jonas en Shania Twain leidde tot deze gezellige county-pop kersthit. (Ruim 90.000 views op YouTube).

9. Hanson – Finally It’s Christmas

De band Hanson bracht op 27 oktober 2017 het sfeervolle kerstalbum Finally It’s Christmas uit. De gelijknamige track van het album heeft inmiddels ruim 100.000 views op YouTube.

8. Noah Cyrus – It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas

Noah Cyrus’ cover van ‘It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas’ heeft ruim 287.000 YouTube views gescoord. Het is een heerlijke cover van het originele nummer, dat in 1951 een hit was voor Perry Como, Fontane Sisters en Mitchell Ayres & His Orchestra.

7. Fifth Harmony – Can You See

Voor de animatiefilm ‘The Star’, een film waarin dieren het kerstverhaal vertolken, heeft Fifth Harmony een prachtige soundtrack opgenomen. ‘Can You See’ heeft ruim 447.000 views.

 

6. Gwen Stefani feat. Blake Shelton – You Make It Feel Like Christmas

Gwen Stefani en countryzanger Blake Shelton maken het feelgood nummer ‘You Make It Feel Like Christmas’, afkomstig van de gelijknamige kerstplaat. Het nummer is ruim 500.000 keer bekeken op YouTube.

5. Mariah Carey – The Star

Nog een artiest in het lijstje met een nummer voor de film ‘The Star’. Mariah Carey bracht een soundtrack uit die gelijknamig is aan de film. (991.000 views op YouTube).

4. Pentatonix feat. Jennifer Hudson – How Great Thou Art

Pentatonix bracht in 2016 het album A Pentatonix Christmas uit. Voor een deluxe versie van dat album namen de bandleden nog vijf extra nummers op. Eén van deze opnames leidde tot het duet ‘How Great Thou Art’ met zangeres Jennifer Hudson. (Bijna 2 miljoen views op YouTube).

3. Lindsey Stirling – Dance of the Sugar Plum Fairy

Violiste Lindsey Stirling, bekend van YouTube, heeft onlangs haar eerste kerstalbum ‘Warmer In The Winter’ uitgebracht. Met haar cover van ‘Dance of the Sugar Plum Fairy’ heeft Stirling ruim 3,8 views op YouTube.

2. Pentatonix – Away in a Manger

Het prachtige kerstnummer ‘Away in a Manger’, dat ruim 5,2 miljoen keer is bekeken op YouTube, is nog een opvallend nummer van A Pentatonix Christmas Deluxe.

 1. Sia – Santa’s Coming For Us

Sia bracht in november 2017 haar allereerste kerstalbum ‘Everyday Is Christmas uit, waar onder andere de nummers ‘Santa’s Coming For Us’ en ‘Candy Cane Lane’ op staan. De Australische zangeres heeft al veel hits op haar naam staan, zoals ‘Chandelier’, ‘Elastic Heart’ en ‘Clap Your Hands’. De single ‘Santa’s Coming For Us’ is op YouTube bijna 5,7 miljoen keer bekeken.

 

Bron: YouTube

Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Nick Jonas ontkent geruchten over een Jonas Brothers reünie Volgens de 25-jarige alleskunner staat er geen Jonas Brothers reünie gepland. Nick Jonas antwoordde op de rode loper van de Grammy's op de geruchten o...
Nick Jonas komt met kledinglijn in samenwerking met John Varvatos Mannenkleding ontwerper John Varvatos heeft een samenwerking met niemand minder dan Nick Jonas aangekondigd. De twee ontwierpen een limited edition ca...
De top 15 beste en meest spectaculaire concerten van 2017! 2017 zit er weer op! Artiesten Nieuws blikt graag terug op een mooi jaar dat opnieuw bomvol zat met geweldige, spectaculaire en indrukwekkende concert...
Nick Jonas haat dit nummer van de Jonas Brothers Nick Jonas werd samen met zijn twee oudere broers bekend als 'Jonas Brothers'. Waar we nu Shawn Mendes hebben, waren de drie heren dé tienerhartendiev...
Zes artiesten koppels die uit elkaar zijn gegaan in 2017 Met een nieuw jaar voor de boeg kijken we terug op het afgelopen jaar. 2017 was het jaar waarin een aantal beroemde stelletjes een punt achter hun rel...
Wat doen de sterren eigenlijk tijdens de kerstdagen? Mariah Carey kreeg bezoek van Santa, Ali B ging op safari, Ariana Grande ging skiën en Gers Pardoel nam een bubbelbad. Wat doen de sterren eigenlijk t...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu