Top 10 beste kersthits van heel 2017 (tot nu toe)

Geschreven door op 30 november 2017 om 16:59

Benieuwd naar de nieuwe kerstnummers van 2017? Dit is de top 10 beste kersthits van het jaar, gebaseerd op het aantal views op YouTube. 

Top 10 kersthits van 2017

Van originele nieuwe kerstnummers tot covers van oude kerstklassiekers. Onder andere Pentatonix, Shania Twain, Fifth Harmony en Sia brachten in 2017 nieuwe kerstnummers uit. Zijn dit de nieuwe kersthits van de toekomst?

10. Nick Jonas feat. Shania Twain –  Say All You Want For Christmas

Een samenwerking tussen Nick Jonas en Shania Twain leidde tot deze gezellige county-pop kersthit. (Ruim 90.000 views op YouTube).

9. Hanson – Finally It’s Christmas

De band Hanson bracht op 27 oktober 2017 het sfeervolle kerstalbum Finally It’s Christmas uit. De gelijknamige track van het album heeft inmiddels ruim 100.000 views op YouTube.

8. Noah Cyrus – It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas

Noah Cyrus’ cover van ‘It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas’ heeft ruim 287.000 YouTube views gescoord. Het is een heerlijke cover van het originele nummer, dat in 1951 een hit was voor Perry Como, Fontane Sisters en Mitchell Ayres & His Orchestra.

7. Fifth Harmony – Can You See

Voor de animatiefilm ‘The Star’, een film waarin dieren het kerstverhaal vertolken, heeft Fifth Harmony een prachtige soundtrack opgenomen. ‘Can You See’ heeft ruim 447.000 views.

 

6. Gwen Stefani feat. Blake Shelton – You Make It Feel Like Christmas

Gwen Stefani en countryzanger Blake Shelton maken het feelgood nummer ‘You Make It Feel Like Christmas’, afkomstig van de gelijknamige kerstplaat. Het nummer is ruim 500.000 keer bekeken op YouTube.

5. Mariah Carey – The Star

Nog een artiest in het lijstje met een nummer voor de film ‘The Star’. Mariah Carey bracht een soundtrack uit die gelijknamig is aan de film. (991.000 views op YouTube).

4. Pentatonix feat. Jennifer Hudson – How Great Thou Art

Pentatonix bracht in 2016 het album A Pentatonix Christmas uit. Voor een deluxe versie van dat album namen de bandleden nog vijf extra nummers op. Eén van deze opnames leidde tot het duet ‘How Great Thou Art’ met zangeres Jennifer Hudson. (Bijna 2 miljoen views op YouTube).

3. Lindsey Stirling – Dance of the Sugar Plum Fairy

Violiste Lindsey Stirling, bekend van YouTube, heeft onlangs haar eerste kerstalbum ‘Warmer In The Winter’ uitgebracht. Met haar cover van ‘Dance of the Sugar Plum Fairy’ heeft Stirling ruim 3,8 views op YouTube.

2. Pentatonix – Away in a Manger

Het prachtige kerstnummer ‘Away in a Manger’, dat ruim 5,2 miljoen keer is bekeken op YouTube, is nog een opvallend nummer van A Pentatonix Christmas Deluxe.

 1. Sia – Santa’s Coming For Us

Sia bracht in november 2017 haar allereerste kerstalbum ‘Everyday Is Christmas uit, waar onder andere de nummers ‘Santa’s Coming For Us’ en ‘Candy Cane Lane’ op staan. De Australische zangeres heeft al veel hits op haar naam staan, zoals ‘Chandelier’, ‘Elastic Heart’ en ‘Clap Your Hands’. De single ‘Santa’s Coming For Us’ is op YouTube bijna 5,7 miljoen keer bekeken.

 

Bron: YouTube

Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Mariah Carey brengt vijftiende album uit in november Mariah Carey kondigt op 15 oktober 2018 de titel en verschijningsdatum van haar nieuwe plaat aan. Het album 'Caution' komt uit op 16 november 2018. M...
John Legend brengt eind oktober kerstalbum uit John Legend komt op 26 oktober 2018 met een gloednieuw kerstalbum. Op de kerstplaat staan niet alleen klassiekers, maar ook nieuwe tracks. John Legen...
Hanson samen met symfonieorkest naar TivoliVredenburg Utrecht Hanson speelt in februari 2019 samen met een symfonieorkest in TivoliVredenburg te Utrecht. Ook kondigt de Amerikaanse band een nieuw album aan.  Han...
Mariah Carey brengt binnenkort gloednieuw album uit Zangeres Mariah Carey brengt later dit jaar een nieuw album uit. Wanneer haar vijftiende studio-album precies uitkomt, is echter nog niet bekend....
Mariah Carey terug naar Ziggo Dome met ‘All I Want For Christmas’ show Mariah Carey komt terug naar de Ziggo Dome! De Amerikaanse superster reist in december naar de Amsterdamse concertzaal, met haar 'All I Want For Chris...
Tip: Fetty Wap, de Amerikaanse rapper met maar één oog Soms zijn er van die opvallende bands of artiesten die we bij Artiesten Nieuws graag eens extra onder de aandacht willen brengen. Een van die muzikant...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Menu