The Who voor concert naar Ziggo Dome

Geschreven door op 2 december 2014 om 12:07
The Who (Roger Daltrey, Pete Townshend) - Foto Kubacheck (Wikimedia)

The Who komt weer naar Nederland. De Britse rockband komt voor de tweede keer naar de Ziggo Dome, ditmaal op woensdag 1 juli 2015.

The Who concert

Vorig jaar gaf The Who ook al een concert in de Ziggo Dome.  Vijftig jaar geleden werd de Britse rockband opgericht en sindsdien scoorde ze hits met nummers als Behind Blue Eyes en Who Are You.

De grootste hits van de rockband staan op de recent verschenen verzamel-cd The Who Hits 50. Het optreden van de legendarische act in de Ziggo Dome zal dan ook al deze hits bevatten en staat in het teken van hun vijftigjarige jubileum.

The Who

Concertkaarten

De reguliere kaartverkoop voor het concert in de Ziggo Dome start vrijdag 5 december om 10.00. Maar u kunt nu alvast uw kaarten voor het concert vooruit bestellen. Dan bent u gegarandeerd van de beste plaatsen.

U kunt ook meteen het nieuwste verzamelalbum bestellen. Dan komt u meteen in de sfeer voor het concert van volgend jaar. Nostalgische momenten zijn gegarandeerd. Kan je niet bij het concert zijn, dan is het album ook een uitstekend alternatief.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Nieuws · The Who Nieuws