Paris Hilton aanwezig bij Amsterdam Dance Event

Geschreven door op 21 oktober 2011 om 13:09
Paris Hilton - foto: Roger Casas Alatriste - bron: Flickr (CC BY 2.0)

Paris Hilton is in Nederland voor het Amsterdam Dance Event. Paris Hilton is dit weekend aanwezig bij diverse dancefeesten in de hoofdstad. 

Ze is onder andere bij de shows van DJ Afrojack. Met hem dook ze al eerder de studio in om een album op te nemen. De agent van Afrojack liet weten dat Paris helemaal de dancescene in gaat. Voornamelijk daarom heeft hij haar uitgenodigd. Verder gaan er ook geruchten ten ronde dat Afrojack en Paris meer met elkaar delen dan de gezamenlijke studio opnames. Hier is volgens Afrojacks agent echter niets van waar, de samenwerking zou puur professioneel zijn.

Het Amsterdam Dance Event is de laatste jaren gegroeid tot een belangrijk festival voor dancemuziek. De organisatie verwacht ruim 130.000 bezoekers. Naast Afrojack geven ook bekende DJ’s als Armin van Buuren, Carl Cox en David Guetta optredens!

Bijna alle optredens zijn al uitverkocht. Wil je toch nog graag gaan feesten dit weekend? Een alternatieve oplossing is dan om Amsterdam Dance Event Tickets te bestellen bij veilige ticketmarktplaatsen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws