Deze 10 realitysterren denken dat ze kunnen zingen

Geschreven door op 21 november 2017 om 15:45
Realitysterren Kylie Jenner - Bron: Flickr (CC BY-ND 2.0) - Fotocredits:Disney | ABC Television Group

Sinds de uitvinding van de autotune hoef je geen talent te hebben om een hit te scoren. Daar maken deze realitysterren dankbaar gebruik van.

10 realitysterren die een hit proberen te scoren

Realitysterren zijn qua populariteit dé rocksterren van het decennium. Kijk eens naar de Kardashian/Jenner zussen en deelnemers van programma’s als Jersey Shore.

Alle beroemdheden in deze lijst hebben veel met elkaar gemeen. Deze tv-persoonlijkheden zijn gek op aandacht, hebben weinig talent maar maakten toch de carrière switch van realityster naar artiest.

1. Holly Hagan – Milkshake

Holly Hagan, vooral bekend van het MTV programma Geordie Shore, besloot om voor haar eerste single het iconische nummer ‘Milkshake‘ van Kelis te coveren. Velen vinden dat Hagan niet veel goeds toevoegt aan de track.

Bekijk hieronder Holly Hagan’s eerste muziekvideo:

YouTube player

2. Mike – The Situation

Michael Sorrentino, beter bekend als ‘The Situation’, verscheen als eerst in de spotlights in 2009 als vast castlid van het realityprogramma Jersey Shore.

Mike wordt natuurlijk niet voor niets ‘The Situation’ genoemd, hij zorgde dan ook voor behoorlijk wat oproer in het programma.

Beluister hieronder zijn debuut track:

YouTube player

3. Heidi Montag – Superficial

Heidi Montag, bekend van het programma ‘The Hills’, werd door haar team afgeraden om een muziekcarrière na te jagen.

De blonde tv-persoonlijkheid wilde hier echter niets van horen en besloot er toch voor te gaan. Ze investeerde zo’n twee miljoen dollar in haar debuut album ‘Superficial’, wat trouwens compleet flopte.

Beluister hieronder de gelijknamige track:

YouTube player

4. Kylie Jenner – Beautiful Day

Kylie Jenner heeft zich ook gewaagd aan een muzikaal avontuur. ‘Beautiful Day‘ werd uitgebracht in samenwerking met rapper Burberry Perry. De twee worden vergezeld door rapper Lil Yachty, zangeres Justine Skye en Kylie’s beste vriendinnetje Jordyn Woods.

Alles wijst erop dat de realityster zichzelf niet al te serieus neemt op de track, en dat is misschien maar beter ook. Kylie start haar ‘couplet’ op het met autotune beladen nummer vanaf 2:40.

YouTube player

5. Snooki – Yung Mommy

Snooki neemt zichzelf gelukkig niet te serieus. Zo vermeldt ze in de omschrijving van haar muziekvideo dat het allemaal voor de lol is.

Al is het geen Grammy winnende song, de aandoenlijke cameo’s van dochter Giovanna en zoon Lorenzo zijn genoeg reden om de muziekvideo te bekijken:

YouTube player

6. Tila Tequila – I Love You

Tila Tequila kennen we natuurlijk van de tv-show ‘A Shot at Love with Tila Tequila‘ waarin ze op zoek gaat naar de ware liefde. De tv-persoonlijkheid maakte in de show geen onderscheid in man of vrouw en iedereen kon de uitdaging aangaan om het hart van Tequila te veroveren. Nadat haar ‘15 minutes of fame’ opraakten besloot Tila de muziekindustrie in te gaan.

Ook dit verloopt niet zo succesvol. Tegenwoordig wordt Tila’s naam alleen nog genoemd wanneer ze weer eens de controverse opzoekt. Bijvoorbeeld zoals wanneer ze Hitler openlijk verheerlijkt, haar baby verkleed als Hitler en een reeks aan racistische uitlatingen op het internet gooit.

YouTube player

7. Kim Kardashian – Jam(Turn It Up)

Ook de grote zus van Kylie bracht een nummer uit. Kim Kardashian ‘breekt‘ wel vaker het internet door middel van haar provocerende foto’s.

Met haar video ‘Jam (Turn It Up)’ gebeurde precies het tegenovergestelde. Wel jammer aangezien alle verdiensten van de track naar het goede doel gaan.

YouTube player

8. Paris Hilton – Good Time

Paris Hilton timmert al een tijdje aan de weg naar een succesvolle muzikale loopbaan. Ze heeft een aantal nummers uitgebracht die niet meer dan matig scoren. Dat maakt natuurlijk niets uit, want als je Paris Hilton bent dan zoek je gewoon een ander beroep! De socialiste deed waarschijnlijk inspiratie op van de relatie met haar ex Afrojack, Hilton noemt zichzelf namelijk ook een dj! Nick, zoals Afrojack echt heet, is geen fan van Hilton als dj. Toch werd de blonde diva in 2014 uitgeroepen tot beste vrouwelijke dj ter wereld.

Hoe je het ook went of keert, Paris Hilton heeft genoeg vermogen om nooit meer een dag in haar leven te hoeven werken dus ze kan experimenteren met beroepen wat ze wil.

YouTube player

9. Farrah Abrahams – Blowin

Farrah Abrahams leerden we natuurlijk als eerst kennen toen ze als jonkie in het programma ’16 and pregnant’ te zien was. Sindsdien is ze ontpopt tot een ware alleskunner.

Zo verscheen de inmiddels 26-jarige in verschillende reality programma’s, werkt ze als club gastvrouw, doet ze wat modellenwerk hier en daar en maakte ze een pornofilm.

Alsof dat al niet meer dan genoeg is besluit Abrahams ook nog eens een muzikale weg in te slaan. Beluister hieronder het product van haar nieuwe ambitie:

YouTube player

10. Debra Danielsen – DebzOG

We zien Farrah en haar moeder Debra al jarenlang ruziën op tv maar het is duidelijk dat de dames tenminste één ding met elkaar gemeen hebben: Hun muzikale ambities. De muzikaliteit zit vast en zeker in de familie want mama kan er ook wat van! Dochter Farrah is van de zang, en moeder Debra rapt.

Wie weet zetten het moeder-dochter duo ooit hun verschillen opzij om samen een nummer op te nemen. Nu moeten we het maar doen met Debra’s debuut track ‘DebzOG

YouTube player

Bron; YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws