Lady Gaga concert in Ziggo Dome Amsterdam 2017

Geschreven door op 6 februari 2017 om 10:05
Lady Gaga - Fotocredits: proacguy1 (Wikimedia Commons CC BY-SA 2.0)

Heb jij altijd al een Lady Gaga concert willen bijwonen? Dan is dit je kans!  De popdiva heeft vannacht een nieuwe wereldtournee aangekondigd. Op dinsdag 3 oktober 2017 komt de zangeres naar Nederland!

Lady Gaga concert in Ziggo Dome

Zoals verwacht kondigde de zangeres vannacht tijdens het Superbowl optreden haar nieuwe wereldtournee aan. Natuurlijk slaat de de diva Nederland niet over. Op dinsdag 3 oktober vindt het Lady Gaga concert plaats in de Ziggo Dome Amsterdam!

Lady Gaga Tickets

Wil je het Lady Gaga concert dit jaar zelf bijwonen? De tickets gaan maandag 13 februari om 10:00 uur in de online verkoop. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten:

Primair:

Kaarten Lady Gaga

Secundair:

Kaarten Lady Gaga

Superbowl 2017

Dit jaar mocht Lady Gaga de halftime show van de Super Bowl verzorgen. De show wordt op sociale media veelvuldig besproken. Velen zijn het erover eens dat het optreden enorm spectaculair en extravagant was. Zo begon ze het optreden springend van het dak van het stadion en deed ze een medley van haar grootste hits.

Bron: Mojo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.