Solar Weekend 2019 maakt volledige line-up bekend

Geschreven door op 16 april 2019 om 14:07
Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Kraantje Pappie tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits Shali Blok - ArtiestenNieuws

Het programma van Solar Weekend 2019 is compleet! De organisatie van het festival te Roermond heeft haar gehele line-up onthuld. Onder meer Fedde Le Grand en Ben Klock staan in augustus op de bühne van het event.

Solar Weekend 2019 onthult line-up

Solar Weekend heeft de line-up voor de editie van 2019 bekendgemaakt! Onder andere Fedde Le Grand, Ben Klock, Kraantje Pappie en Rødhåd betreden in augustus 2019 een van de podia op het Limburgse festival. Eerder, op dinsdag 19 maart 2019, bevestigde de organisatie van het vierdaagse evenement de komst van De Jeugd van Tegenwoordig en Len Faki. Hiermee is het programma compleet.

Bekijk het volledige affiche hieronder:

DIT IS DE LINE-UP VAN SOLAR 2019! Like, deel, tag en win de allerlaatste twee regular 4 Day Holiday Tickets én een…

Posted by Solar Weekend on Tuesday, 16 April 2019

Tickets

Kaarten voor het evenement zijn per direct verkrijgbaar via de website van het festival. Tickets voor vier dagen zijn reeds uitverkocht. Er zijn wel een-, twee- en driedaagse kaarten te verkrijgen. Uitverkocht? Kijk hier.

Solar 2019

Het muziekfestijn viert in 2019 haar vijftienjarig bestaan. De aankomende editie van het evenement vindt plaats op donderdag 1 tot en met zondag 4 augustus 2019 nabij de Maasplassen in Roermond. Meer informatie over het festival en de line-up is te vinden op de website van Solar Weekend.

 

Bron: Persbericht Solar Weekend

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.