Cruz Beckham brengt kerstsingle ‘If Everyday Was Christmas’ uit

Geschreven door op 7 december 2016 om 13:02
Mariah Carey, The Christmas Show, kerstnummers, Kersthits 2018 - Publiek Domein CC0 License

Er zijn nog niet genoeg kerstnummers. Dat moet Cruz Beckham gedacht hebben. De jongste zoon van David en Victoria Beckham, die nog maar 11 jaar oud is, heeft een kerstsingle uitgebracht. Het nieuws werd vandaag bekend gemaakt op zijn eigen Instagrampagina.

Cruz Beckham kerstsingle

De nieuwe kerstsingle van Cruz heet If Everyday Was Christmas en is te downloaden via Apple Music. De opbrengsten van het nummer gaan naar het goede doel Make Some Noise.

Deze week werd er bekend dat Scooter Braun een samenwerking is aangegaan met Cruz. Goed nieuws voor het jonge talentje, want Braun is ook de manager van popidool Justin Bieber. Natuurlijk moet de jonge Cruz ook een beetje actief worden op social media. Daarom werd er deze week ook Instagrampagina aangemaakt waar Cruz meteen een aantal foto’s en filmpjes op plaatste. Een goede zet, want op het moment van schrijven heeft Cruz al ruim 140 duizend volgers. De verwachting is natuurlijk dat dit aantal zo verdubbeld is, mede daarom moet zijn nieuwe single wel een groot succes worden!

Bron: Instagram Cruz Beckham

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Nieuwe singles · Nieuws