Chris Robinson Brotherhood in 2019 naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 12 november 2018 om 12:02
Chris Robinson Brotherhood - Bron: Wikipedia - Fotocredits: Pete Forsyth, Wiki Strategies

Chris Robinson Brotherhood keert in 2019 terug naar Nederland! De mannen treden voor de derde keer op in Paradiso Amsterdam.

Chris Robinson Brotherhood naar Paradiso

Op vrijdag 12 juli 2019 geeft Chris Robinson Brotherhood weer een optreden in Nederland! De Amerikaanse bluesrockband stond eerder ook al op het podium van Paradiso Amsterdam, waar ze volgens velen elke keer een wervelende show wisten te geven.

Kaartverkoop

Tickets zijn vanaf vrijdag 16 november 2018 om 10:00 uur verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. Voor dit concert zijn ook Meet & Greet kaarten te koop. Uitverkocht? Kijk hier.

Chris Robinson Brotherhood

Chris Robinson richtte in 2011 een nieuwe groep op, terwijl zijn band The Black Crows stop was gezet. In de nieuwe formatie treedt de zanger nu op met Neal Casal, Adam MacDougall, Tony Leone en Jeff Hill. In de ruim zeven jaar dat de band bestaat, hebben de mannen vijf albums uitgebracht. In juli 2017 kwam het meest recente album ‘Barefoot in the Head‘ uit.

 

Bron: Paradiso, chrisrobinsonbrotherhood.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.