Megadeth-bassist David Ellefson in oktober naar 013

Geschreven door op 6 augustus 2018 om 11:38
David Ellefson (Megadeth) - Foto Stuart Sevastos (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Megadeth-bassist David Ellefson komt aankomend najaar voor een bijzondere show naar Nederland! Ellefson trakteert 013 in oktober op een avond vol geniale bass-riffs en verhalen over zijn leven in de rock-‘n-roll wereld.

Megadeth-bassist David Ellefson naar 013

David Ellefson is in totaal al bijna drie decennia lang een van de meest voorname gezichten van thrashmetalband Megadeth, samen met frontman Dave Mustaine. De bassist gaat desondanks in oktober solo de weg op met een show genaamd ‘Basstory: An Intimate Evening of Riffs and Repartee’.

De 53-jarige Amerikaan brengt op donderdag 18 oktober een bezoek aan 013 in Tilburg voor een avond vol met al zijn iconische baslijnen en -riffs, gecombineerd met interessante verhalen over zijn leven in de rock- en metalwereld.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.