Reminder: Iron Maiden kaartverkoop start vrijdag

Geschreven door op 8 oktober 2015 om 17:53

Aanstaande vrijdag gaat het concert van Iron Maiden in de voorverkoop. Om 12.00 uur begint de landelijke verkoop voor het concert in GelreDome.

Iron Maiden komt op 8 juni 2016 naar GelreDome te Arnhem. Het optreden dat de legendarische metalband zal verzorgen, staat in het teken van het meest recente album ‘The Book of Souls’. De show belooft daarom zowel de nieuwste nummers, als de gouden oude te bevatten. De band laat weten uit te kijken naar het optreden in GelreDome, dat voor het laatst door de muzikanten werd bezocht in 2011.

Tickets en tips Iron Maiden

Afgaande op social media (thanks voor de likes!) is er veel belangstelling voor het concert. Vanaf morgen 9 oktober zijn de tickets voor het concert te bestellen via Ticketmaster. De kaartverkoop start om 12.00 stipt, zit jij dan startklaar voor jouw computer? Zorg dat je voldoet aan onderstaande checklist!

  • Zorg dat je alvast een account aanmaakt voor de desbetreffende ticketsite. Hierdoor kun je sneller jouw bestelling afronden, waardoor je niet de opgestelde tijdslimiet overschrijdt.
  • Is er veel drukte verwacht? Ga dan tijdig naar de ticketwebsite om in de wachtrij te komen. Eenmaal in de rij? Sluit deze niet. Het is vervelend om naar een wachtbalkje te staren, maar geduld wordt (vaak) beloond.
  • Zitten of staan? Denk van te voren na over de stadionplaats. Eenmaal in het ticketkeuzemenu zijn de kaarten per groep gesorteerd. Staanplaatsen zijn doorgaans helemaal bovenaan het lijstje te vinden.
  • Zorg dat jouw bankzaken op orde zijn. Houd ook je betaalmiddel(en) bij je. Het bestellen van tickets is gebonden aan een tijdslimiet. Als je niet op tijd je bestelling hebt afgerond, moet je opnieuw de wachtrij in.
  • Vergroot je kans door met meerdere personen de ticketsite te bezoeken. Houd hierbij natuurlijk wel goed contact met elkaar, voordat er dubbele bestellingen worden geplaatst. Gelukkig hoeft dit geen lastige opgave te zijn in een tijd van internet en mobieltjes.

 

Veel succes!

The Book of Souls

De ‘jumbotour’ die Iron Maiden per vliegtuig volgt, staat in het teken van het meest recente album ‘The Book of Souls‘, dat op 4 september verscheen. Het album werd ontzettend goed ontvangen en toont dat Iron Maiden na veertig jaar nog steeds tot de top van de muziekwereld behoort. Is het concert uitverkocht en heb je helaas geen tickets voor deze levende legenden kunnen bemachtigen? Via secundaire sites zoals TicketSwap en Marktplaats komen misschien nog tweedehands kaarten vrij.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.