Kensington vanavond bij The Voice of Holland!

Geschreven door op 13 januari 2017 om 15:36
Vinchenzo Tahapary The Voice of Holland

Na de Blind Auditions, Battles en Knockouts staan er 12 talenten klaar voor de liveshows van The Voice of Holland! Kensington is vanavond aanwezig bij de eerste liveshow!

 Leuke verrassing voor eerste liveshow The Voice of Holland

Kensington mag de eerste liveshow openen! Samen met twee kandidaten zingen zij Do I Ever. Later spelen ze nog de nieuwe single Sorry. Je kan de talentenjacht thuis lekker op de bank kijken op RTL, maar als je nog niet thuis bent zet dan vooral de radio aan! Je kan namelijk de kandidaten live horen bij 538! Ook online is er natuurlijk weer genoeg te vinden. Jamai zit opnieuw in de RedRoom, waar hij de talenten spreekt na de optredens. Ook houdt hij de kijkers op de hoogte van alle nieuwtjes op social media. Na de show gaat Jamai gewoon verder live! Hij gaat namelijk online met een livestream. De livestream is te bekijken via de RedRoom app en de website van The Voice of Holland. In de livestream zie je de vip-ruimte waar Jamai met twee talenten jamsessies gaat houden! Zeker niet vergeten te checken dus vanavond!

Liveshows bij The Voice

Dit jaar worden de talenten niet alleen door de kijkers thuis beoordeeld, ook de jury krijgt een stem. Vanavond tijdens de eerste liveshow moeten we al afscheid gaan nemen van niet één, maar twee talenten. De zes optredens met de hoogste score gaan door naar de volgende show. De andere zes moeten zich gaan bewijzen, via sms wordt dan bepaald welke vier optredens er alsnog doorgaan naar de tweede liveshow.

Bekijk hier het optreden van Vinchenzo bij The Knockouts:

YouTube player

Bron: tv-visie

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Fun Content · Kensington Nieuws · Nieuws