Rockband Three Days Grace dit najaar naar 013 Tilburg

Geschreven door op 7 mei 2018 om 10:27
Three Days Grace, cropped- By Andreas Lawen, Fotandi [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], from Wikimedia Commons

Three Days Grace komt weer naar Nederland! De Canadese rockband staat in oktober dit jaar op het podium van de 013 in Tilburg. 

Three Days Grace naar 013

Goed nieuws voor fans van Three Days Grace! De rockformatie komt dit najaar naar Nederland. De Canadezen staan op donderdag 11 oktober 2018 met hun show in de 013, Tilburg.

Tijdens de show brengt de band naast klassiekers, ook nummers van het nieuwe album ‘Outsider‘ ten gehore.

Kaartverkoop

Tickets voor Three Days Grace zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De voorverkoop start vrijdag 11 mei 2018 om 10.00 uur.

Doorbraak

De Canadese hardrockformatie brak in 2003 door met het nummer ‘I Hate Everything About You‘. Deze is afkomstig van debuutalbum ‘Three Days Grace‘. De tweede plaat ‘One-X‘ maakte van de band een gevestigde naam in de rockwereld.

Nieuwe lead-zanger

In 2013 verliet lead-zanger Adam Gontier plotseling de rockband. Matt Walst nam vervolgens zijn plaats in 3DG in. Samen met Walst bracht de band zijn vijfde album ‘Human‘ in 2015 uit. In maart 2018 volgde de nieuwste plaat ‘Outsider‘.

 

Bron: 013, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · · · · ·