Janet Jackson hervat Unbreakable Worldtour volgend jaar

Geschreven door op 10 april 2016 om 19:18
Janet Jackson - Fotocredits: J0 anna (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Goed nieuws voor alle Janet Jackson fans. Er is eindelijk meer duidelijkheid over alle concerten die ze heeft uitgesteld. 

Lees ook: Janet Jackson stelt concerten in Ziggo Dome en Sportpaleis uit

Gezinnetje gaat voor

Het is niet de eerste keer dat de zangeres aankondigde haar tour te cancelen: eerder moest Jackson al onder het mes. Er gingen destijds geruchten rond dat de ze een tumor zou hebben, maar dit bleek achteraf absoluut niet waar te zijn. Uiteindelijk liet Jackson weten dat ze haar tournee slechts had uitgesteld zodat ze met haar man Wissam Al Mana een gezin kon stichten. Positief gezien was het dus een zeer romantisch gebaar.

Janet Jackson in 2017

LiveNation, de organisatie achter de optredens, heeft laten weten dat Janet Jackson in 2017 weer verder zal gaan met haar tournee. Op een later tijdstip kunnen we exacte datums verwachten. Laten we hopen dat ze dan ook meer duidelijkheid geven over de concerten in Ziggo Dome en Sportpaleis.

Unbreakable Worldtour

The Unbreakable World Tour is de zevende tour van de Amerikaanse Janet Jackson. Het zal volledig in het teken staan van haar elfde studioalbum ‘Unbreakable‘, dat is 2015 uitkwam.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.