Nieuwe televisieserie genaamd Nieuwe Tijden

Geschreven door op 8 april 2016 om 17:49
Ferry Doedens - Fotocredits: Paul Luberty - (Wikimedia Commons)

De makers van Goede Tijden, Slechte Tijden komen met iets nieuws: ‘Nieuwe Tijden’. Ferry Doedens heeft hierin een hoofdrol te pakken. 

Ferry Doedens - Fotocredits: Paul Luberty - (Wikimedia Commons)

Ferry Doedens – Fotocredits: Paul Luberty – (Wikimedia Commons)

Inhoud nieuwe serie

“Nieuwe Tijden speelt zich af middenin een bruisende studentenstad waar de cast samenwoont in één huis en lief en leed deelt. Vriendschappen worden gesmeed, dromen gedeeld en grenzen verlegd”, schrijft RTL in een donderdag verstuurd persbericht.

Nieuwe Tijden voor Ferry Doedens

Vanwege een drugsverslaving moest de acteur vertrekken uit GTST vorig jaar. Omdat hij niet zomaar uit de serie kon verdwijnen moest hij nog terugkomen voor een paar opnamedagen.

“Toen ik terugkwam in GTST heb ik heel hard gewerkt. Ik heb mijn best gedaan en laten zien dat ik graag wil.” Nu wordt hij daarvoor beloond.

“We zijn toen goed met elkaar in gesprek gegaan en nu komt Nieuwe tijden eraan.” Letterlijk en figuurlijk, zullen we maar zeggen. “Ik vind het heel spannend allemaal. Het is een nieuw avontuur en ik heb er heel veel zin in”,

aldus Ferry.

Waar te zien?

Tijdens de zomerstop van GTST zal Nieuwe Tijden op tv te zien zijn. Wanneer GTST weer terug op de televisie verschijnt, is de nieuwe serie verder te bekijken op Videoland.

Andere acteurs

Musicalster Vajèn van den Bosch zal de rol van Moon van Panhuys vertolken. Holly Mae Brood zal de rol spelen van de groot geworden Amy Kortenaer. Brood speelt – voordat zij ‘verhuist’ naar Nieuwe Tijden – een gastrol in ‘GTST’. Amy is in de serie de dochter van Isabella Kortenaer (Victoria Koblenko). Isabella overleed in de serie op 1 juli 2010.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ferry Doedens Nieuws · Nieuws