Red Fang voor een concert naar Amsterdam

Geschreven door op 31 mei 2016 om 14:41
Red Fang Bryan Giles - Foto: Abrisad | Flickr

Red Fang is ook in oktober te zien in Nederland! Op 24 oktober geeft de Amerikaanse band een concert in de Melkweg in Amsterdam.

Red Fang Bryan Giles - Foto: Abrisad | Flickr

Bryan Giles – Foto: Abrisad | Flickr

Red Fang concert

Red Fang komt naar Nederland! Eerder heeft de band aangekondigd dat ze op zaterdag 6 augustus een concert geven in TivoliVredenburg in Utrecht.

Op maandag 24 oktober staat de Amerikaanse band ook in de Melkweg in Amsterdam. De Noorse rockband Torche staat in het voorprogramma.

Red Fang tickets

De kaartverkoop begint op vrijdag 3 juni om 10:00 uur. Tickets voor het concert in Amsterdam zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster. Kaarten voor het optreden in Utrecht zijn reeds beschikbaar.

Riff grootheden

De stonerrockband is te herkennen aan de tijdloze riffs die ze moeiteloos kunnen produceren. Deze zijn onder andere te horen op de albums ‘Murder The Mountains’ uit 2009 en ‘Whales And Leeches’ dat in 2013 is uitgekomen. Hun nieuwe plaat komt deze herfst uit en wordt ongetwijfeld een groot succes. Verwacht in Amsterdam naast de klassiekers dus ook veel nieuwe nummers!

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.