Paolo Conte voor concert naar Amsterdam

Geschreven door op 12 juni 2014 om 11:50
Paolo Conte - Fotocredits Groupdebesanez - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Paolo Conte komt weer naar Nederland voor een concert in Amsterdam. De Italiaanse zanger staat op 27 januari voor een optreden in het koninklijk theater Carré Amsterdam.  

Dit maakte Mojo onlangs bekend. Het concert van Conte in Carré staat in het teken van zijn nieuwe album ‘Gong Oh’ dat in maart dit jaar uitkwam.
De zanger gaf eerder in 2011 en 2013 ook een aantal intieme concerten in Carré Amsterdam. Beide concerten kregen lovende recensies en waren binnen een mum van tijd volledig uitverkocht.

Paolo Conte staat bekend als een van de meest charismatische, eigenzinnige en succesvolle Italiaanse zangers sinds de jaren 70. Paolo Conte is tevens componist en tekstschrijver. Hij schreef vele nummers en componeerde onder andere filmmuziek en de musical “Ramataz’. De 77-jarige zanger heeft met zijn unieke stemgeluid inmiddels meer dan 25 albums uitgebracht en is onder meer bekend van zijn hits ‘Gli Impermeabili’ en ‘Max’. Dit laatste nummer was een grote hit en zorgde voor zijn wereldwijde doorbraak.

Paolo Conte tickets reserveren

Wil je tickets bestellen voor het Paolo Conte concert in Carré Amsterdam? De voorverkoop van het concert van Paolo Conte begint op vrijdag 13 juni om 10:00 uur op de website van Carré: www.carre.nl. Voor het concert zijn alleen zitplaatsen te reserveren.

 

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Paolo Conte Nieuws