Optreden tijdens Miami Ultra bevestigt reünie Swedish House Mafia

Geschreven door op 27 maart 2018 om 16:44
Swedish House Mafia - Steve Angello, Axwell and Sebastian Ingrosso at Café Mambo in Ibiza (Summer 2011) Author: Kevindougans. Wikimedia Commons CC BY-SA 3.0

De Zweedse danceact Swedish House Mafia is weer compleet! Tijdens Miami Ultra namen Axwell, Sebastian Ingrosso en Steve Angello weer gezamenlijk plaats achter de draaitafel. 

Swedish House Mafia terug van weggeweest

Goed nieuws voor de fans van de Swedish House Mafia! De Zweedse danceact is weer terug van weggeweest. Het DJ-trio, dat van 2008 tot 2013 furore maakte in de EDM, heeft aangekondigd weer te willen samenwerken.

Verrassingsoptreden Miami Ultra

Tijdens het wereldberoemde dancefestival Miami Ultra verscheen het trio plotseling achter de draaitafels. Vanaf het podium spraken de DJ’s hun publiek toe. “Ik ben Axwell, ik ben Ingrosso en ik ben Angello. En Miami, vanavond zijn wij Swedish House Mafia.”

Fans uitgelaten

De Swedish House Mafia werd in hun relatief korte bestaan een uiterst succesvolle danceact. De Zweedse formatie scoorde hits met onder meer ‘One’, Don’t You Worry Child’ en ‘Save The World’. Op Twitter reageren Nederlandse fans dan ook uitgelaten op de terugkeer.

Ook bekende fans waren verheugd met de reünie:

Miami Ultra

Dat de DJ’s tijdens een optreden op Miami Ultra hun reünie bekend maakten is niet geheel toevallig. In 2013 besloten de muzikanten tijdens dit feest hun laatste optreden te geven. De fans en journalisten speculeren al jaren over een mogelijke hereniging van de act. Nu, precies vijf jaar na het afscheid, wordt er dus echt nieuw leven in geblazen. Wanneer we nieuwe muziek mogen verwachten is echter nog onduidelijk. Voor de echte fans is het nog even wachten en hopen dus.

Bron: NME 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.