Komt de Swedish House Mafia weer terug?

Geschreven door op 19 november 2015 om 11:33
Swedish House Mafia - Steve Angello, Axwell and Sebastian Ingrosso at Café Mambo in Ibiza (Summer 2011) Author: Kevindougans. Wikimedia Commons CC BY-SA 3.0

De Swedish House Mafia komt misschien weer bij elkaar! De Zweedse dj Axwell zegt dat hij een comeback niet uitsluit.

Comeback

Axwell vertelde dat in een interview op BBC Radio 1: “We denken af en toe terug aan onze tijd in de Swedish House Mafia. Je weet wat we achter hebben gelaten, wat we hebben bereikt, en hoe het zou zijn om weer iets samen te doen. Maar ik denk dat de tijd ons dat zal leren. We zijn gezegend dat we dat we op deze golf mee mochten rijden en we zitten nu al een tijd vlak voor die golf waardoor we kunnen bepalen wat we willen, waar we heel dankbaar voor zijn. (…) Wie weet wat er in de toekomst gaat gebeuren, misschien krijgen we spontaan de behoefte om weer bij elkaar te komen… wie weet!”

Swedish House Mafia

In 2013 ging de House Mafia, bestaande uit de Zweedse dj’s Axwell (Axel Hedfors), Sebastian Ingrosso en Steve Angello, uit elkaar. De Swedish House Mafia was behalve populair in de hitlijsten ook zeer geliefd onder liefhebbers van dancemuziek. Het dj-trio scoorde onder andere hits met ‘One (Your Name)’, ‘Save the World’ en ‘Don’t You Worry Child’. Twee van de drie leden van de Swedish House Mafia zijn alweer een tijdje bij elkaar als Axwell /\ Ingrosso en scoorden deze zomer een grote hit met het nummer ‘Sun is Shining’.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Swedish House Mafia Nieuws