The Killers-gitarist Dave Keuning last pauze in en gaat niet mee op tour

Geschreven door op 29 augustus 2017 om 11:13
The Killers - Foto Raph_PH (Flickr) (CC BY 2.0)

The Killers-gitarist Dave Keuning zal niet deelnemen aan de opkomende tour van de band. De band laat middels een statement weten dat de gitarist meer tijd met zijn familie wil doorbrengen.

The Killers-gitarist Dave Keuning niet mee op tour

Ook gitarist Dave Keuning zal niet deelnemen aan de nieuwe tour van The Killers. De band laat middels een statement op social media weten dat de gitarist ervoor heeft gekozen om meer tijd met zijn familie door te brengen en daarom een pauze in te lassen. Eerder liet bassist Mark Stoermer al weten (tijdelijk) te stoppen met touren.

Door het afhaken van de gitarist en bassist zullen straks enkel drummer Ronnie Vanucci Jr. en frontman Brandon Flowers als originele leden van The Killers op het podium te bewonderen zijn. De band stelt haar fans echter gerust: de rockers zullen niet met zijn tweeën optreden. Keuning en Stoermer worden vervangen door gitarist Ted Sablay en bassist Jake Blanton.

‘Wonderful Wonderful’

Op 22 september brengen de uit Las Vegas afkomstige rockers hun nieuwe album ‘Wonderful Wonderful’ uit. Gitarist Keuning en bassist Stoermer zijn wel gewoon te horen op de nieuwe plaat. De band gaf haar fans de afgelopen weken al meerdere voorproefjes van het nieuwe album, in de vorm van de singles ‘The Man’‘Run For Cover’ en titeltrack ‘Wonderful Wonderful’.

De band heeft inmiddels al een Noord-Amerikaanse- en UK-tour aangekondigd. Wanneer de band haar tour naar Nederland brengt is momenteel niet bekend.

Bron: Twitter @thekillers

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · The Killers Nieuws