Tom Chaplin op 15 maart voor een concert naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 6 december 2016 om 10:27

De Britse zanger Tom Chaplin geeft in maart een concert in Amsterdam. Hij dat staat dan op woensdag 15 maart op het podium van Paradiso.

Tom Chaplin concert

De zanger is vooral bekend van de band Keane, maar gaat nu solo op pad. Op woensdag 15 maart geeft hij een concert in Paradiso als onderdeel van de tour voor zijn eerste soloalbum The Wave. Naast liedjes van zijn eigen album is er tijdens het concert ook ruimte voor oude bekende nummers die hij met Keane maakte.

Tom Chaplin kaarten

De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande vrijdag 9 december om 10:00 uur. Tickets zijn dan onder andere verkrijgbaar via deze verkooppunten:

Primair:

Ticketmaster

Secundair:

Topticketshop

‘The Wave’

Tom Chaplin is vooral bekend geworden als zanger van de Britse band Keane, waarmee hij wereldhits als Somewhere Only We Know en Everybody’s Changing scoorde. De laatste jaren is hij na een cocaïneverslaving uit een diep dal gekropen en bracht zijn eerste soloplaat uit: The Wave. Daarop zingt Chaplin over zijn moeilijke periode.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.