5 tracks van The Script die je móét kennen voor de concerten in maart

Geschreven door op 2 oktober 2017 om 15:03
The script naar zigo dome, The Script Danny O'Donoghue (The Script) - Fotocredits Kmeron (CC Flickr) Cropped (CC BY-NC-ND 2.0)

Kun jij ook al niet meer wachten tot het concert van The Script in de Ziggo Dome op 15 of 16 maart? Dan kan je met dit lijstje al een beetje voorpret beleven. Deze 5 tracks gaat de Ierse band sowieso spelen tijdens hun optreden in Amsterdam!

The Script in de Ziggo Dome

De Ierse band The Script staat volgend jaar met twee concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam. Op 15 en 16 maart zijn de heren te bewonderen in het Amsterdamse poppodium. Artiesten Nieuws heeft alvast 5 nummers op een rijtje gezet die de band sowieso zal gaan spelen.

1. Breakeven

I’m falling to pieces yeah, I’m falling to pieces yeah

Waarschijnlijk heb je dit nummer vroeger vaak supervals onder de douche gezongen. Deze catchy song werd op 12 december 2008 uitgebracht en komt van het gelijknamige debuutalbum van de band. ‘Breakeven’ eindigde op nummer 48 in de single top 100.

YouTube player

2. For the first time

Dit nummer kwam uit op 19 juli 2010 en is afkomstig van de bands tweede album ‘Science & Faith’. Door het optreden van de band bij The Voice of Holland in 2010 steeg ‘For the First time’ in de hitlijsten en belandde het nummer op de 25e plek in de single top 100.

YouTube player

3. Hall of fame

Iedereen die The Script een beetje kent, is bekend met deze track. De single komt van het derde album van het drietal en is in samenwerking met Will.i.am gemaakt. Die samenwerking werd een groot succes want ‘Hall of fame’ stond in 2012 namelijk 22 weken lang in de Nederlandse hitlijsten.

YouTube player

4. Superheroes

‘Superheroes’ is afkomstig van alweer het vierde studioalbum van de band: ‘No sound without silence’. Danny, Mark en Glen zijn ondertussen zelf bijna superhelden. In hun thuisland stond de track namelijk op nummer 1 en ook in Nederland was het nummer ontzettend populair.

‘Superheroes’ behaalde de nummer 4 positie in de Nederlandse Top 40.

YouTube player

5. Rain

De meest recente hit van de Ierse band is onderdeel van Freedom Child, het gloednieuwe album dat op 1 september werd uitgebracht. De track staat nu al op nummer 7 in de Nederlandse Top 40.

YouTube player

Welke nummers gaat de band spelen?

Wil jij weten welke tracks de band zomaar zou kunnen spelen in de Ziggo Dome volgend jaar? Bekijk dan eens de meest recente setlists van de band!

Bron: Setlist.fm

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.