Kraantje Pappie in voorjaar 2019 naar AFAS Live Amsterdam

Geschreven door op 27 november 2018 om 12:18
Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Kraantje Pappie tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits Shali Blok - ArtiestenNieuws

In april 2019 geeft Kraantje Pappie de grootste show uit zijn carrière ooit. In AFAS Live bekroont de rapper zijn meest succesvolle jaar tot nu toe.

Kraantje Pappie naar AFAS Live

Op vrijdag 5 april 2019 tovert Kraantje Pappie de Amsterdamse AFAS Live om naar een heuse feesttent. Met de ‘Come To Daddy’ show viert Lil Craney dit succesvolle jaar met het grootste feest uit zijn carrière. Op Kraan’s website wordt gesproken over een show die belooft grootser en specialer te worden dan ooit tevoren.

De rapper schrijft met dit concert ook geschiedenis. Hij is namelijk de eerste Groninger die op eigen kracht op dit podium staat.

Kaartverkoop

Tickets gaan op donderdag 29 november 2018 om 19:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Op de site van Kraantje Pappie kunnen fans zich aanmelden voor een pre-sale, waar kaarten een uur eerder besteld kunnen worden. Uitverkocht? Kijk hier.

Kraantje Pappie

Nog nooit heeft Alex van der Zouwen zo’n goed jaar gehad als 2018. Met de single ‘Lil Craney’ pakte Kraantje een gouden plaat. Hierna kwam de zomerhitLiefde In De Lucht’ uit,in samenwerking met Chef’Special’s Joshua Nolet. Eind september 2018 kwam het album ‘Daddy‘ uit, dat binnen een week ook met goud bekroond werd. Met de uitverkochte ‘Daddy Clubtour‘ sluit de rapper zijn succesvolle jaar af.

 

Bron: kraantjepappielive.nl, AFAS Live, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu