Vliegtuig Iron Maiden te zwaar voor luchthaven Dortmund

Geschreven door op 29 februari 2016 om 15:19

De jumbojet van Iron Maiden is te zwaar om te landen op Dortmund Airport. Het vliegtuig moet nu landen op een andere locatie.

Iron Maiden – Ed Force One

Toen Iron Maiden de upgrade maakte naar een Boeing 747 versie van de Ed Force One, hebben ze mogelijk één dingetje over het hoofd gezien: de jumbojet is namelijk te zwaar voor de luchthaven in Dortmund. De band zou in Dortmund landen voor een headline show op Rock Im Revier 2016, maar dit lijkt nu onmogelijk te worden.

Maar, maak je geen zorgen. De headline show op Rock Im Revier 2016 gaat gewoon door, maar de band moet elders landen. De Boeing van Iron Maiden gaat nu landen op Düsseldorf Airport.

Iron Maiden GelreDome

In 2016 toert Iron Maiden met de Ed Force One de wereld rond ter promotie van het nieuwste album The Book of Souls. In navolging van de succesvolle Somewhere Back in time World Tour, gaat de band opnieuw per vliegtuig de wereld rond. Wederom zal niemand minder dan frontman Bruce Dickinson de Boeing 747 besturen.

Op 8 juni zal de metalband neerstrijken in het GelreDome Arnhem. Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop gegaan en kan je verkrijgen via de website van Ticketmaster. De band The Raven Age gaat mee als support act.

 

Bron: Bravewords

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Iron Maiden Nieuws · Nieuws · WTF