Singer-songwriter Novastar voor show naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 15 mei 2018 om 10:22
Novastar - Screenshot Youtube

Novastar komt weer terug naar Utrecht! De Belgisch-Nederlandse singer-songwriter geeft in december een optreden in poppodium TivoliVredenburg. 

Novastar naar TivoliVredenburg

Fans van Novastar kunnen hun hart ophalen! Na afgelopen week drie keer in de Melkweg Amsterdam te hebben gestaan, kondigt de van oorsprong Nederlandse singer-songwriter nu aan voor een show naar Utrecht te komen. Joost Zweegers, zoals de muzikant in het echt heet, is op zondag 16 december 2018 te vinden op het podium van TivoliVredenburg.

Kaartverkoop

Tickets voor Novastar zijn onder andere verkrijgbaar via Ticketmaster.nl,  De kaartverkoop start op vrijdag 18 mei 2018 om 10.00 uur.

Belgisch-Nederlandse singer-songwriter

Is Novastar nou Nederlands of toch Belgisch? Joost Zweegers werd in 1971 geboren in het Nederlandse Sittard. Op het moment woont de singer-songwriter echter in Antwerpen, België.

Albums en songs

De muzikant bracht in 2000 zijn debuutalbum ‘Novastar‘ uit en brak met de daarvan afkomende tracks ‘Wrong‘ en ‘The Best Is Yet to Come‘ door bij het grote publiek. Er volgden nog drie andere albums, waarvan ‘Inside Out‘ uit 2014 de meeste recente is.

En er komt weer een nieuwe plaat aan! De eerste single daarvan is al uit en heet ‘Home Is Not Home‘. Beluister de song hieronder:

YouTube player

Bron: Twitter, TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.