Ben Saunders bij Hyves

Geschreven door op 17 oktober 2011 om 21:28
Ben Saunders - By 8ball Music [CC BY-SA 3.0] via Wikimedia Commons

Afgelopen zaterdag vierde Ben Saunders feest in de Hyves Huiskamer ter ere van het 5-jarig bestaan van radiozender 100%NL. De Voice of Holland-winnaar nodigde 200 Hyvers uit om het feest met hem te vieren.

Ben Saunders

Tijdens het concert bracht de 28-jarige Ben Saunders zijn bekende nummers ten gehore. Dat de zanger mateloos populair is bleek wel toen hij het nummer ‘Use Somebody’ zong: alle aanwezigen zowel jong als oud zongen uit volle borst mee. Met meer dan 236.000 vrienden is de zanger zeer populair op Hyves. Door lid te worden van de 100%NL hyve konden Hyvers kans maken om bij dit exclusieve concert aanwezig te zijn.

Hyvers mogen Ben alles vragen

Voorafgaand aan het concert nam Ben nog de tijd om vragen van zijn fans te beantwoorden. Hyves had een oproep gedaan aan zijn fans om hem brandende vragen te stellen. Uit de 290 ingezonden vragen werden de vijf leukste aan Ben gesteld.
Veel gingen uiteraard over zijn tattoo’s. Hij heeft er naar eigen zeggen veel te veel. Zijn lievelings-tattoo is het portret van zijn dochtertje op z’n borst. Ben liet ook weten dat hij het leuk zou vinden om een duet op te nemen met Anouk of Di-rect. Voor een tournee in het buitenland neemt hij het liefst Justin Bieber mee.
Het volledige interview komt binnenkort op de redactie hyve te staan.

Eerder traden Selah Sue, Racoon, Dotan, Chef’Special en Wouter Hamel op in de Hyves Huiskamer. De sociale netwerksite heeft de kelder hiervoor speciaal ingericht en wil dit soort optredens voor Hyvers in de toekomst blijven organiseren. Zo treedt komende donderdag zangeres Krystl op en komen Acda en De Munnik op 17 november langs.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Ben Saunders Nieuws · Nieuws