Adele slaat de mogelijkheid om in Malibu te wonen af

Geschreven door op 17 oktober 2011 om 14:28
Adele - Fotocredits: kristopher Harris (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Adele is niet van plan te verhuizen. De zangeres heeft aangegeven niet in te gaan op de verhuisverzoeken naar Malibu. Londen is en blijft haar woonplaats.

Adele niet naar Malibu

De zangeres wil daar lekker blijven wonen. Diverse platenbazen boden Adele aan om in Californiä te komen wonen. Echter heeft ze dit afgewezen, de zangeres verkiest het barre Britse weer boven de zon in Californië. Haar laatste album, 21, nam Adele op in een dure wijk in de buurt van Los Angeles. Toch twijfelt ze er niet aan om daarheen te verhuizen. Ze laat weten aan de Britse boulevardkrant The Sun: “Ik ben een echt Londens stadsmeisje. De studio in Malibu waar ik me album heb opgenomen was fijn en ik kon goed overweg met mijn producent in de buurt. Toch voelde ik me niet helemaal op me gemak, het is niks voor mij daar. Iedereen woont er achter hekken en komt bijna nooit zijn huis uit. Het was voor mij een onwerkelijke ervaring. Werken in Malibu was altijd een droom van mij maar wonen wil ik er niet.” aldus de zangeres.

Ze vond het ook erg vervelend dat je er nergens kon wandelen. Ze zegt: “De studio waar ik werkte was alleen met de auto bereikbaar. Ik kon in mijn vrije tijd niet even lekker een stukje gaan wandelen.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws