Frans Bauer kan niet zonder zijn gezin

Geschreven door op 17 oktober 2011 om 12:13
hartstilstand, Frans Bauer tijdens Buma NL Awards 2017 - Fotocredits: Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Frans Bauer begint niets zonder zijn gezin.

Hier kwam de 37-jarige zanger achter in een moeilijke periode. De afgelopen jaren had Frans het niet makkelijk. Hij verloor een goede vriend en zijn 12-jarige nichtje. Ook pleegden zijn oom en tante zelfmoord.

Frans nam twee jaar de tijd om dit te verwerken samen met zijn gezin. De zanger vertelt aan De Telegraaf: “Ik ben me meer op mijn gezin gaan richten, mijn vrouw Maris en onze zoons zijn echt het fundament van mijn functioneren. Zonder hen ben ik gewoon niets. Ook ben ik erg gaan nadenken over mijn leven en welke kant ik op moet. De break van twee jaar was voor mij een periode van rust en bezinning.”

Toch is Frans er weer bovenop gekomen. “Me troost heb ik vooral gehaald uit positieve gebeurtenissen. Mijn huwelijk met Maris in 2008 en de geboorte van onze Lucas twee jaar geleden waren erg gelukkige momenten. Ook ben ik heel blij dat het goed gaat met ons gezin.”

De moeilijke tijd die de Frans Bauer heeft meegemaakt heeft invloed gehad op zijn cd ‘Een Nieuw Begin’. Er staan volgens Frans tachtig procent vrolijke nummers op, de single ‘Mijn Hart Gaat Zo Tekeer’ is hier een goed voorbeeld van. Maar naast vrolijke nummers staan er ook emotionele nummers op, bijvoorbeeld de single ‘Zonder Vaarwel’. Het album is erg persoonlijk, aldus de zanger.

Frans Bauer – Mijn Hart Gaat Zo Tekeer

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Frans Bauer Nieuws · Nieuws