Public Enemy voor concert naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 31 maart 2016 om 13:16

De Amerikaanse hiphopgroep Public Enemy komt voor een concert naar Nederland! De groep staat deze zomer in de Amsterdamse concertzaal.

Public Enemy naar Paradiso

Amerikaanse hiphopgroep Public Enemy komt voor een concert naar Nederland! De groep staat op zondag 12 juni in de concertzaal van Paradiso Amsterdam. Deuren van de zaal gaan open om 20:00 uur en het concert gaat van start om 21:00 uur ‘s avonds. Het is nog niet bekendgemaakt of er een voorprogramma aanwezig is.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande zaterdag 2 april in de verkoop om 10:00 uur ’s ochtends. Tickets kan je bemachtigen via de Nederlandse website van Ticketmaster.

Fight The Power

“Fight the power!” Een van de bekendste slogans van de maatschappijkritische New Yorkse hiphopgroep. Public Enemy staat bekend om het bestrijden van het rechtse overheidsbeleid en discriminatie op huidskleur. Twintig jaar na de release van het meesterlijke album Fear of a Black Planet behoren Chuck D en Flavor Flav nog steeds tot de meest dynamische rappers op deze aardbol. 

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.