The Killers concert 11 Maart 2013 Ziggo Dome!

Geschreven door op 29 oktober 2012 om 12:35
The Killers - Foto Raph_PH (Flickr) (CC BY 2.0)

The Killers komen naar Nederland! Vanmorgen maakten ze bekend dat ze 11 maart 2013 een concert zullen geven in de Ziggo Dome. Het optreden wordt onderdeel van hun Europese tournee ter promotie van hun nieuwe album ‘Battle Born’

Zojuist werd bekend gemaakt dat de Amerikaanse rockband The Killers een Europese tournee zal gaan houden. Ter promotie van hun album ‘Battle Born’, dat een maand geleden uitkwam, zullen ze een tournee gaan houden waarmee ze dus ook Nederland voor een avondje zullen bezoeken.

The Killers braken in 2004 door met hun debuutalbum ‘Hot Fuss’. In Nederland werden onder meer de nummers ‘Mr. Brightside en ‘Somebody Told Me’ van dat album grote hits. Later veroverden ze Nederland met platen als ‘Read my mind’, ‘Spaceman’ en ‘Human’. Van het nieuwe album ‘Battle Born’ werd vooral het 1e nummer ‘Runaways’ erg bekend in Nederland.

Het concert van The Killers is wel iets om snel bij te zijn;  In 2009 stond de band voor het laatst  in Nederland, dus het kan wel even duren voordat ze weer in Nederland optreden. Daarnaast werd The Killers enkele maanden geleden door muziekblad NME nog benoemd tot een van de beste live-acts van dit moment.

De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande donderdag 1 november om 10.00 via Livenation.

The Killers – Runaways

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
The Killers Nieuws