Reggaetonzanger Nicky Jam aankomende zomer naar AFAS Live

Geschreven door op 8 februari 2018 om 10:26
Nicky Jam (cropped) - Foto Siednji Leon (Flickr, CC BY 2.0)

Nicky Jam komt aankomende zomer naar Nederland! De Amerikaanse reggaetonzanger reist in juni naar Amsterdam voor een show in AFAS Live.

Nicky Jam naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Nicky Jam! De Amerikaanse singer-songwriter van Puertoricaans-Dominicaanse afkomst reist aankomende zomer naar onze hoofdstad! De reggaetonzanger betreedt hier het podium van AFAS Live. De show van Nicky is onderdeel van zijn The Series Tour.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de zanger zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Eventbrite.

‘Fénix’

De 36-jarige Nicky, die in 1994 al op dertienjarige leeftijd zijn eerste album ‘…Distinto A Los Demás’ uitbracht, is een grote naam binnen de Latin-scene. De zanger leverde bijdragen op nummers van wereldsterren als Ricky Martin en Shakira. Daarnaast heeft hij maar liefst zeven weken op één gestaan in de Nederlandse hitlijsten, met zijn track ‘El Perdón’ (samen met Enrique Iglesias).

In januari 2017 verscheen het zevende album van de singer-songwriter, genaamd ‘Fénix’. De plaat werd een succes en behaalde hoge posities in hitlijsten in o.a. Amerika, Spanje, Italië en Zwitserland. Het album werd tevens genomineerd voor een Latin Grammy Award.

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.