Canadese trio Jon and Roy voor concert naar de Melkweg en Rotown

Geschreven door op 22 april 2016 om 16:16

Jon and Roy komen naar Nederland. Het trio staat op 4 oktober in Rotown Rotterdam en op 5 oktober in de Theaterzaal van de Melkweg.

Jon and Roy concert

Jon and Roy, het folkrocktrio uit Canada, komt voor een concert naar Nederland. De band staat op dinsdag 4 oktober in Rotown Rotterdam en op woensdag 5 oktober in de Theaterzaal van de Melkweg in Amsterdam.

Kaarten

Tickets voor het concert zijn vanaf vandaag in de verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via de sites van Rotown en van Ticketmaster.

Canadese folk en reggae

De band bestaat uit de Canadese Jon Middleton, Roy Vizer en Louis Sadava uit Victoria. Jon en Roy ontmoette elkaar op de University of Victoria en vormden samen een band waarmee ze optraden in Victoria en Vancouver. In 2005 brachten ze hun debuutalbum Sittin’ Back uit. Hun album Homes uit 2010 leverde hun zendtijd op bij de radiostations en volgens de critics maakte de muziek dat je naar buiten wilde om van de zon te genieten. Het meest recente album van de band stamt uit 2014. Hun muziekstijl is een mix van folk, rock en reggae.

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.