Dronken Kim Wilde zingt ‘Kids in America’ in volle trein (VIDEO)

Geschreven door op 18 december 2012 om 11:15
Kim Wilde - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0) - Fotocredits: Andrew Hurley

Het is een tijdje geleden dat we iets van haar hebben gehoord, maar Kim Wilde is na een onlangs opgedoken video weer helemaal ’trending’.  Nadat ze op een kerstborrel iets te veel gedronken had, zong ze in een volle trein ‘Kids in America’ voor de ogen van de verbaasde passagiers. 

Afgelopen vrijdag zaten de passagiers in een trein, toen opeens de rust verstoord werd door een man die gitaar begon te spelen en een vrouw die mee begon te zingen. De passagiers waren nog meer verbaasd toen ze er achter kwamen dat de vrouw en man in kwestie Kim Wilde en haar broer Ricky Wilde waren.

Nadat ze haar hit ‘Kids in America’ had gezongen, zong ze nog enkele kerstliedjes, waaronder ‘Rockin’ Around The Christmas Tree’. Ook die waren niet geheel zuiver, maar dat was dan ook niet zo heel verbazend gezien de staat waarin de Britse ster verkeerde.

Helaas voor haar werd het hele gebeuren opgenomen door een passagier, die het op YouTube plaatste. Inmiddels is die video al bijna 1,5 miljoen keer bekeken! Bekijk de video zelf hieronder en let vooral op de blik van de 2 passagiers die elkaar na 20 seconden bedenkelijk aankijken.

Kim Wilde – Merry Christmas

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Kim Wilde Nieuws · Nieuws · Videos