Bospop kondigt komst Madness en nog vijf namen aan!

Geschreven door op 6 april 2017 om 11:12

Bospop heeft zes nieuwe namen bekendgemaakt! Het festival in Weert maakte op 6 april bekend dat onder meer de iconische band Madness als afsluiter naar het Limburgse evenement komt!

Bospop komt met zes nieuwe namen, Madness afsluiter

Bospop heeft weer zes nieuwe namen aan haar line-up toegevoegd! Het Limburgse festival maakte op zes april bekend dat Madness de zondag van het evenement komt afsluiten. Verder kondigde het festival ook de komst van The Black Star RidersMr. SippThe Lachey Doley GroupThe Black Sorrows en The Sore Losers.

Madness

Met de aankondiging van Madness heeft het festival in Weert opnieuw een naam van formaat binnen gehengeld. De band staat bekend om haar aanstekelijke mix van ska, reggae en rock-‘n-roll. De groep verwierf enorme bekendheid sinds de jaren zeventig, met hits als ‘Our House’‘One Step Beyond’ en ‘Baggy Trousers’.

Bospop 2017

Het jaarlijkse festival in Weert vindt dit jaar plaats op 8 en 9 juli. Ook dit jaar heeft de organisatie een mooie line-up samengesteld! Zo staan onder meer AnoukDoe MaarAnastaciaBeth Hart en Airbourne op de podia in Limburg. Tickets voor het tweedaagse festival zijn verkrijgbaar via de website van het evenement.

Bron: Bospop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.