Prophets of Rage komt met nieuwe track ‘Living on the 110’

Geschreven door op 13 juli 2017 om 11:35
Prophets of Rage - Foto: Rodrigo Díaz (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Goed nieuws: Prophets of Rage heeft een nieuwe single uitgebracht! De track ‘Living on the 110’ verscheen op 12 juli online.

Prophets of Rage – Living on the 110

Yes, Prophets of Rage heeft een nieuwe single uitgebracht! Op woensdag 12 juli dropte de supergroep de track ‘Living on the 110’. In een statement op zijn Instagram pagina laat gitarist Tom Morello weten dat de nieuwe single over het daklozen-probleem gaat.

De single is afkomstig van het opkomende debuutalbum van de band, dat op 15 september verschijnt. Beluister het nummer nu!

Tegengeluid

Prophets of Rage werd in 2016 opgericht en bestaat uit Rage Against the Machine’s Tom Morello, Tim Commerford en Brad Wilk, aangevuld met rapper B-Real van Cypress Hill en Chuck D en DJ Lord van Public Enemy. De band wilde als tegengeluid dienen tegen alle ‘bullshit’ van de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Eerder bracht de band haar eerste single ‘Unfuck the World’ uit. In juni stonden de supergroep nog op het podium van Pinkpop, waar het misschien wel het beste optreden van het festival verzorgde.

Bron: Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.