Lil Kleine komt voor zijn grootste concert naar Amsterdam

Geschreven door op 29 juni 2016 om 11:28
Lil' Kleine (Bron: YouTube)

De muzikale rebel Lil Kleine is klaar voor de volgende stap. In september gaat de Amsterdammer een optreden geven in de Heineken Music Hall!

Lil Kleine concert

De zeer goed verlopen Topdown Tour heeft Lil Kleine aan het denken gezet. En zijn gedachten waren groots. Heineken Music Hall-groot. De grote kleine rebel gaat op vrijdag 30 september zijn grootste show ooit geven in de Amsterdamse concerthal. En hij geeft al aan dat hij dat niet alleen gaat doen. Spannend!

Lil Kleine kaarten

De kaartverkoop gaat onder andere via zijn eigen site. De voorverkoop start vanavond om 20:00.

Succes en controverse

De Amsterdamse rapper heeft de laatste twee jaar heel veel meegemaakt. Waar het in 2013 nog rustig begon met een bescheiden hitje dankzij het programma Ali B Op Volle Toeren, ging het in 2015 hard. En controversieel.

Je kan namelijk van alles zeggen, maar niet dat de rapper niks heeft losgemaakt in Nederland. De single Drank & Drugs is tot op heden nog altijd het onderwerp van gesprek van enthousiaste kinderen en boze ouders. En ook alle biergooi-incidenten houden de gemoederen bezig.

Maar we vergeten dat hij, samen met Ronnie Flex, met een hoop goeds bezig is. Het album WOP! loopt als een trein. Het album heeft zelfs een tijd lang Spotify gedomineerd. Ondanks alle controverse staat hier gewoon een goede artiest. Komt hem zien!

 

YouTube player

Bron: Heineken Music Hall

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.