Santana bevestigd als hoofdact op Bospop 2016

Geschreven door op 26 januari 2016 om 14:42
Carlos Santana - Foto: ian (Wikimedia Commons, public domain)

Legendarische latin-rockband Santana geeft dit jaar een concert op Bospop. De band rondom de Mexicaanse gitarist staat op het tweedaagse festival ingedeeld op zondag.

Santana Bospop headliner

Santana is dit jaar een van de headliners op Bospop! Dat werd dinsdag door de organisatie bekendgemaakt. De band rondom de Mexicaanse gitarist is op zondag van het tweedaagse festival in Weert geprogrammeerd. Eerder werd al bekend dat Kensington en Kovacs van de partij zijn. Ook treden onder meer Roxette en Nena op tijdens het Weertse festival.

De kaartverkoop voor het festival en campingtickets start aanstaande zaterdag 30 januari vanaf 10:00 uur. Kaarten kan je verkrijgen op de website van Ticketmaster. Bospop vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 juli en zondag 10 juli.

Carlos Santana

De legendarische gitarist werd in de jaren zestig bekend door zijn mix van rock, salsa en jazz fusion. De gitarist haalde maar liefst tien Grammy Awards binnen en werd in 1998 opgenomen in de Rock and Roll Hall Of Fame. Onlangs bracht hij zijn autobiografie uit: The Universal Tone: Bringing My Story To Light.

De zanger-gitarist stond op 30 juni vorig jaar nog op de planken van de Ziggo Dome in Amsterdam!

 

Bron: NU.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.