Johnny de Mol keert terug naar Holland Zingt Hazes

Geschreven door op 25 januari 2019 om 15:55
Johnny de Mol, Holland Zingt Hazes - Screenshot YouTube

Holland Zingt Hazes heeft een nieuwe naam bevestigd! Johnny de Mol betreedt als gastartiest de bühne van de Ziggo Dome te Amsterdam. 

Johnny de Mol naar Holland Zingt Hazes

Johnny de Mol is bevestigd als gastartiest bij Holland Zingt Hazes! Op vrijdag 15, zaterdag 16, vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2019 staat de BN’er in de Amsterdamse Ziggo Dome. Eerder trad hij al op tijdens de jubileumeditie in 2017.

De Mol vertelt het volgende over het aankomende optreden: ”André Hazes is voor mij een legende. Hij wist zoveel mensen bij elkaar te brengen. Ik vind het gaaf dat ik opnieuw op dit grote podium mag staan. Holland Zingt Hazes is een feest, niet alleen voor het publiek, maar ook voor alle artiesten die meedoen.”

Kaartverkoop

Voor de concerten op 15 en 22 maart 2019 zijn nog kaarten verkrijgbaar via de website van het evenement. Uitverkocht? Kijk hier.

Line-up 2019

Tijdens deze editie van HZH staan ook André en Roxeanne Hazes, Jeroen van der BoomDanny de Munk, Jamai, Samantha Steenwijk, Peter Beense en Xander de Buisonjé op de bühne.

 

Bron: Ziggo Dome, ad.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.