Prophets of Rage richt pijlen op Trump in controversiële nieuwe video

Geschreven door op 21 september 2017 om 12:21
Prophets of Rage - Swimfinfan (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Prophets of Rage heeft een nieuwe video uitgebracht! In de nieuwe videoclip van de supergroep moeten de Amerikaanse president Donald Trump en vicepresident Mike Pence het ontgelden.

Prophets of Rage releast controversiële nieuwe video

Prophets of Rage heeft een nieuwe videoclip uitgebracht! De video voor de track ‘Hail to the Chief’ verscheen op 20 september op het YouTube-kanaal van de band. ‘Hail to the Chief’ is afkomstig van de supergroeps gelijknamige debuutalbum, dat op 15 september uitkwam.

De nieuwe politiek geladen video werd al snel als controversieel bestempeld. De clip heeft op YouTube een leeftijdsbeperking gekregen. De band richt haar pijlen opnieuw op Donald Trump. Zo worden meerdere gephotoshopte beelden van de president getoond. Ook de Amerikaanse vicepresident Mike Pence moet het ontgelden. Hij wordt in de video als ‘poppenspeler’ van Trump afgebeeld.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe video van de rockers? Bekijk hem dan snel!

Prophets of Rage in Nederland

De rapmetalband komt binnenkort naar Nederland! Op donderdag 16 november betreedt de band het podium van 013 in Tilburg voor een exclusieve Nederlandse show. In juni stonden de rockers voor het eerst in Nederland: de band, die uit leden van Rage Against the Machine, Public Enemy en Cypress Hill bestaat, gaf een spetterende show op Pinkpop.

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Prophets of Rage Nieuws · Videos