Justin Bieber gaat niet naar awardsshows tot hij een nieuw album heeft

Geschreven door op 26 januari 2018 om 12:47
Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) 2

 Justin Bieber maakt bekend de Grammy’s over te slaan dit jaar. Dit geldt voor alle awards shows totdat hij een nieuw album heeft uitgebracht. 

Justin Bieber slaat Grammy’s 2018 over

Volgens TMZ gaat de Canadese popartiest niet meer naar de prijsuitreikingen tot hij een nieuwe plaat uit heeft. Hij wil geen publieke verschijningen maken tot zijn nieuwe album af is. Dit ondanks het feit dat hij te horen is op de remix van ‘Despacito’ welke genomineerd is voor maar liefst drie Grammy’s.

De track is oorspronkelijk van Luis Fonsi en Daddy Yankee en de heren treden tijdens de show op. Bieber zal de mannen dus niet vergezellen tijdens dit optreden.

Nieuwe muziek

We kunnen er dus vanuit gaan dat de zanger aan nieuwe muziek aan het werken is. Het laatste album van Justin, Purpose, werd in 2015 uitgebracht en bevatte monsterhits als ‘What Do You Mean’, ‘Sorry‘, en ‘Love Yourself’

Sinds de release van dat album hield de ‘Baby‘-zanger zich bezig met touren en bracht hij in samenwerking met andere artiesten meerdere hits uit. Het is echter alweer een hele tijd geleden dat ‘The Biebs’ eigen tracks uitbracht.

Bron: TMZ

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Justin Bieber Nieuws · Nieuws