K3’s Kristel gaat voor een nomadenbestaan

Geschreven door op 13 april 2010 om 19:43
K3 - Fotograaf: Theo Hendriks - Bron: Wikimedia Commons

Kristel van K3 gaat een tijdje in de woestijn wonen. Ze sluit zich aan bij een groep bedoeïenen.

De zangeres gaat de reis in haar eentje maken, zonder hulp van haar man, kinderen of vriendinnen. De 34-jarige zegt even weg te willen van ‘alle drukte’.

 

“De bedoeïenen leiden een leven zonder luxe. Ik wil graag die eenvoud en de stilte bij hen opzoeken. Geen computer, geen gsm. Zalig lijkt me dat.” Dit zegt Kristel in een interview met het dinsdag verschenen populaire Vlaamse weekblad Dag Allemaal, schrijft De Standaard. “Het wordt een verrijkende ervaring en tegelijk een manier om te mezelf opnieuw te ontdekken. Ik zal als herboren terugkeren.”

De zangeres kan nu eindelijk een tijdje weg, aangezien K3 een rustige periode heeft ingelast. “Pas in mei vliegen we er weer volledig in. Het is de ideale periode om deze reis te maken” aldus Kristel. In mei begint de groep weer met de voorbereidingen voor het Studio 100 Zomerfestival in het Amphi Theater, een theaterzaal binnen de Amsterdam ArenA.

Bron: Novum Nieuws

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
K3 Nieuws · Nieuws