Avi Kaplan in januari 2020 naar Paradiso Noord

Geschreven door op 1 oktober 2019 om 12:10
Avi Kaplan - Foto: Andrew Marvi Canamo (Flickr, CC BY 2.0)

De Amerikaanse singer-songwriter Avi Kaplan komt naar Amsterdam. De zanger is in januari 2020 solo te zien in Paradiso Noord.

Avi Kaplan naar Paradiso Noord

Op woensdag 22 januari 2020 staat de Amerikaanse zanger Avi Kaplan in Paradiso Noord. Het concert vindt plaats in de Tolhuistuin. De deuren openen om 19:00 uur waarna het voorprogramma om 19:30 uur begint. Het optreden van Kaplan begint om 20:30 uur.

Concertkaarten

De kaartverkoop start op vrijdag 4 oktober om 11:00 uur en loopt via de website van Paradiso.nl. Is dit evenement uitverkocht maar wil je toch nog kaarten? Kijk hier.

Pentatonix en solocarrière

Avi was in het verleden onderdeel van Pentatonix, de wereldberoemde a-capellagroep. In mei 2017 besloot de zanger zich te splitten van deze groep. Kaplan gaf destijds toe het erg moeilijk te vinden dat hij familie en vrienden niet kon zien wanneer hij ze nodig had:

 Ik vond het ontzettend moeilijk dat ik mijn familie of vrienden niet kon zien op momenten dat ik ze nodig had of dat ze mij nodig hadden. Het is moeilijk voor me om gewoon even de natuur in te gaan als ik tijd nodig heb voor mezelf.

Hij besloot om een solocarrière te beginnen en niet zonder succes. Luister hieronder naar één van Kaplans meest beluisterde nummers.

 

Bron: Paradiso.nl, Telegraaf.nl, Youtube.nl, Avikaplanofficial.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Michael Dijkstra, redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.