Disney in Concert in Ziggo Dome aangekondigd

Geschreven door op 9 juli 2015 om 16:25
Disney (Mickey Mouse en Minnie Mouse) - Pixabay CC0 Creative Commons - Disney in Concert

O.a. Kim-Lian van der Meij en Jamai Loman zullen optreden tijdens het grootste Disney in Concert ooit! Deze magische avond zal plaatsvinden op 25 oktober.

Kaarten voor Disney in Concert

Op zondag 25 oktober opent Ziggo Dome Amsterdam hun deuren voor Disney in Concert. Het verleden leert dat de tickets voor Disney in Concert altijd binnen korte tijd zijn uitverkocht. Wie dit familie-uitje niet wil missen, wordt aangeraden snel kaarten te kopen. Kaarten kun je hier reserveren of via de website van Ticketmaster. De belangstelling voor Disney concerten is enorm. Wij raden je aan om niet te lang te wachten met het reserveren van je tickets.

De artiesten

We stellen je even voor aan alle artiesten die tijdens het concert zullen performen.

Kim-Lian van der Meij:

Kim-Lian heeft al in vele musicals meegespeeld. Home, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?, De Kleine Zeemeermin, Doe Maar!, Fame, Footloose, Legally Blonde, Daddy Cool en Shrek zijn enkele van deze musicalnamen. Disney muziek heeft natuurlijk niet direct iets te maken met musicals, maar uiteindelijk worden de meeste Dinsey films inclusief muziek wel nagespeeld en nagezongen op het podium. Kim-Lian weet hier alles van.

YouTube player

Loman:

Jamai, bekend geworden door Idols, heeft ook al vele musicals op zijn naam staan. Verder helpt hij met het organiseren van Disney in Concert. Ook Jamai weet als geen ander hoe hij een Disney nummer goed op de planken moet brengen.

YouTube player

Thomas Berge:

Thomas Berge, de artiestennaam van Chiel Ottink, nam op zijn twaalfde zijn eerste single op. Het was de bedoeling om groot succes te krijgen in Nederland en Duitsland. De zanger deed mee met vele televisieprogramma’s zoals ‘Sterren dansen op het ijs’ en ‘De beste zangers van Nederland’. Wil je weten hoe Thomas Berge een Disney nummer zingt? Hieronder zingt hij samen met Tess Gaerthé de Nederlandse versie van ‘You are the Music in me’ uit High School Musical 2.

YouTube player

Anita Meyer:

Anita Meyer was in de jaren zeventig een veelgevraagde achtergrondzangeres en brak in 1976 door met het nummer ‘The Alternative Way’. Sindsdien weet iedereen in Nederland wie de zangeres is. In 2005 werkte ze mee aan de productie Musicals in Ahoy. Het jaar daarop nam ze de rol van oude glamourpoes Grizabella in de musical Cats voor haar rekening. Enige kennis van musicals heeft Anita dus wel.

YouTube player

Sjors van der Panne:

Sjors van der Panne groeide op tussen de platen van Ramses Shaffy, Liesbeth List, Phil Collins, Joan Baez en Janis Ian. Zelf muziek maken en het publiek entertainen was zijn droom. Sjors wil zijn publiek ontroeren, troosten en blij maken. Hij deelt met hen verhalen en de liefde voor het Franse chanson en het Nederlandstalige lied. Nadat hij de tweede plaats had veroverd bij The Voice verkocht hij direct alle kaartjes voor zijn concerten. Sjors leeft nog altijd in een wereld vol muziek: Sjors leeft zijn droom! Dat is natuurlijk de ultieme Disney gedachten!

Disney nummers

Zij brengen in een spectaculair decor met indrukwekkende lichtshow en speciale effecten vele grote hits uit wereldberoemde Disney films, zoals Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas en Aladdin. Jamai Loman zal tevens de presentatie van dit grootse familiespektakel voor zijn rekening nemen.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.