Poppy Ackroyd in februari 2019 naar Paard Den Haag

Geschreven door op 20 november 2018 om 13:13
Poppy Ackroyd - Fotocredits: Paul Hudson - Flickr (CC BY 2.0)

Poppy Ackroyd komt naar Nederland! De Britse componiste staat begin februari 2019 in de Kleine Zaal van poppodium Paard in Den Haag.

Poppy Ackroyd naar Paard

Het concert van Poppy Ackroyd vindt plaats op woensdag 6 februari 2019 in de Kleine Zaal van poppodium Paard in Den Haag. Alex Stolze verzorgt het voorprogramma deze avond.

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op donderdag 22 november 2018. Vanaf 10:00 uur zijn kaarten verkrijgbaar via de website van Paard. Uitverkocht? Kijk hier.

Poppy Ackroyd

Poppy is een componiste afkomstig uit London en klassiek geschoold op viool en piano. De muzikante maakt gebruik van opgenomen pianostukken, die zij vervolgens digitaal bewerkt. Zo ontstaat er muziek die klinkt als een volwaardig orkest. Haar debuutalbum Escapement is uitgebracht in december 2012. Resolve uit 2018 is haar meest recente plaat.

Beluister hieronder ‘Trains’:

Alex Stolze

Alex is violist, componist en producer. In maart 2018 bracht de muzikant zijn nieuwe album ‘Outermost Edge‘ uit. De nummers zijn gespeeld op zijn, op maat gemaakte vijfsnarige, elektro-akoestische viool. Naast zijn solocarrière is hij ook lid van de driekoppige formatie Dictaphone.

Beluister hieronder ‘Into The Desert’:

 

Bron: Paard, poppyackroyd.com, alexstolze.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.