‘Forever Amy’ Winehouse tour in Nederland

Geschreven door op 24 mei 2016 om 14:22
Valerie, Amy Winehouse - Fotocredits: Karen Blue (Flickr - CC BY-SA 2.0)

Herdenk Amy Winehouse tijdens de ‘Forever Amy’ concerten van haar band en zangeres Alba Plano. De muzikanten geven in september vijf concerten in Nederland.

‘Forever Amy’ concerten

Als een eerbetoon aan de legendarische Amy Winehouse, gaat haar originele band samen met jazz- en soulzangeres Alba Plano op tour. De muzikanten geven in september vijf concerten in Nederland.

Het eerste concert is op dinsdag 13 september in CCXL Theater in Vlissingen. Daarna is de band ook te zien op woensdag 14 september in 013 Tilburg, donderdag 15 september in TivoliVredenburg Utrecht, vrijdag 16 september in De Metropool Hengelo en zondag 18 september in het Paard van Troje in Den Haag.

‘Forever Amy’ tickets

De kaartverkoop begint op woensdag 25 mei. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar op de sites van de desbetreffende theaters en poppodia.

Eerbetoon

In 2015 is er een documentaire gemaakt over Amy Winehouse die op 27-jarige leeftijd is overleden. Deze heeft een Oscar gewonnen voor beste documentaire. Dit jaar kan je de spirit van Winehouse beleven in de nieuwe show ‘Forever Amy’ met de originele band van de zangeres.

De band bestaat uit musical director en bassist, Dale Davis, keyboardspeler Xantone Blacq, gitarist Hawie Gondwe, drummer Nathan Allen en saxofonist/fluitist Jim Hunt. De zangeres die de legende gaat eren met haar vocale kunsten is jazz- en soultalent Alba Plano uit Sicilië. Hieronder een voorproefje van wat je kan verwachten.

YouTube player

Bron: Peter Boone Music Productions

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.