Jeroen van der Boom geeft intieme theaterconcerten in 2017

Geschreven door op 24 mei 2016 om 14:02
Jeroen van der Boom - Foto Richard Broekhuijzen (Wikimedia, CC BY-SA 4.0)

Fans van Jeroen van der Boom hebben iets om naar uit te kijken! Dit theaterseizoen geeft de zanger meer dan 25 intieme theaterconcerten verspreid door heel Nederland onder de naam: Jeroen van der boom in Concert.

Jeroen van der Boom in Concert

Onder de naam ‘Jeroen van der Boom in Concert‘ reist de zanger in het nieuwe theaterseizoen langs de Nederlandse theaterzalen.

Jeroen is vooral bekend als TV presentator, Nederlandstalige zanger en natuurlijk als Topper! In zijn nieuwe theatershow komt zijn veelzijdigheid eigenlijk pas echt goed tot zijn recht. Bezoekers kunnen zien over welke andere talenten de zanger nog meer beschikt. Van der Boom neemt zijn vaste band mee naar het theater.

Het is de eerste keer dat Jeroen de intimiteit van het theater opzoekt. Dat is vast even wennen na alle Toppers concerten in de Amsterdam Arena.

Jeroen van der Boom Tickets

Tickets voor de concerten van Jeroen van der Boom zijn o.a. online verkrijgbaar via NTK en de desbetreffende theaters waar hij zal optreden. De speelperiode loopt van januari tot en met april 2017. kijk hier voor een speellijst met beschikbare data en locaties.

Mag ik dan bij Jou

Bekijk hier de indrukwekkende versie van Jeroen van der Boom met ‘Mag ik dan bij Jou’ tijdens een optreden van de Toppers in Concert. Prachtig gedaan Jeroen, maar volgende keer wel eerst om toestemming vragen hè?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.