Toppers kerstshows in intieme Ahoy Rotterdam

Geschreven door op 17 mei 2016 om 14:28
Toppers in Concert - fotocredits: Daniel Kruczynski - (Wikimedia Commons)

De Toppers geven in december Toppers kerstshows om het 12,5-jarig bestaan te vieren! Waan je in het intieme Ahoy om de zangers te ervaren als nooit tevoren.

Toppers kerstshows Ahoy

In december verruilen de Toppers het grote Amsterdam ArenA voor het intiemere Ahoy Rotterdam. Het belooft hoe dan ook een warm kerstgevoel te geven tijdens de koude winterdagen. Voel je closer dan ooit en vier het 12,5-jarig jubileum samen met je grote idolen.

Hello Future

Gerard, Jeroen en René kijken tijdens het concert samen met jou terug op het verleden om een nog grotere toekomst te verwelkomen. Wees erbij op 20 tot en met 24 december en luidt de kerstdagen in met een grote glimlach!

Christmas Party of the Year

Christmas party of the year’? Jazeker! De Toppers in Concert wordt met ruim 2,5 miljoen bezoekers al ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ genoemd, maar deze kerst gaat dat nog een stapje verder.

In Ahoy zingen de entertainers de sterren van de hemel en dat gaat weerklinken in deze toplocatie.

Dresscode

Om helemaal in de stemming te komen voor deze kerstconcerten, is de dresscode ‘Christmas Red & Snowy White’.

Star Guests

Ook in deze editie van Toppers in Concert kan je grote gaststerren verwachten. Bij het meest recente concert van 13, 14 en 15 mei hebben onder andere de supersterren Rick Astley, Robin S, Glennis Grace en George Mccrae opgetreden.

Toppers kerstshows tickets

De kaartverkoop is inmiddels gestart maar wacht niet te lang… Tickets voor Toppers in Concert zijn namelijk in een mum van tijd uitverkocht! Deze spectaculaire show wil je zeker niet missen!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.