Grandaddy voor een optreden naar Amsterdam

Geschreven door op 17 mei 2016 om 12:26

Indierockband Grandaddy komt naar Nederland! In augustus zijn de Amerikaanse muzikanten te vinden in Paradiso, Amsterdam.

Grandaddy concert

De Amerikaanse band Grandaddy komt voor een optreden naar Nederland! Op donderdag 25 augustus geeft de band een concert in Paradiso Amsterdam.

Grandaddy tickets

De kaartverkoop begint op vrijdag 20 mei om 10:00 uur. Kaartjes zijn onder andere te verkrijgen op de website van Ticketmaster.

Grandaddy

De Amerikaanse indierockband is in 1997 doorgebroken met hun debuutalbum ‘Under the Western Freeway’ en opvolger ‘The Sophtware Slump’. Op het eerste album staan de hits ‘Summer Here Kids‘ en ‘A.M. 180‘. De band staat erom bekend dat hun nummers aanstekelijk zijn met de analoge synthesizers en unieke gitaarsound maar ook om de bijzondere maar relevante onderwerpen die ze behandelen. Zo bevatten de lyrics thema’s zoals natuur, de virtuele wereld, science fiction, en zelfs biologisch eten.

Het is alweer 10 jaar geleden dat de band nieuwe muziek heeft geproduceerd. Na hun laatste album ‘Just Like The Fambly Cat‘ zijn de bandleden 6 jaar inactief geweest. Frontman Jason Lytle heeft in de break solo gewerkt en het nieuwe album van The Band of Horses. Volgens de leadzanger is zijn band nu weer in de studio voor het opnemen van een nieuwe album.

Grote fans van deze muzikanten zijn onder andere David Bowie, Late Moss en Liv Tyler. Het is dan ook zeker een goed idee om naar de muziek te luisteren en ze live te zien!

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.