Razorlight in februari 2019 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 26 oktober 2018 om 11:34
Razorlight (Johnny Borrell) - Fotocredits: Man Alive! - Flickr (CC BY 2.0)

Razorlight komt voor een optreden naar Nederland! De indierockband staat in de winter van 2019 op het podium van de Melkweg te Amsterdam.

Razorlight naar Melkweg

Het concert van Razorlight vindt plaats op zondag 3 februari 2019. De rockers geven een show weg in zaal de Max van de Amsterdamse Melkweg. Nieuwe nummers van het studioalbum Olympus Sleeping worden deze avond ten gehore gebracht.

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op maandag 29 oktober 2018. Vanaf 11:00 uur zijn de kaarten verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Nieuw album

Na tien jaar komt Razorlight met nieuw materiaal! Op vrijdagochtend 26 oktober 2018 bracht de band zijn nieuwe plaat ‘Olympus Sleeping’ uit. Het album bevat twaalf tracks waaronder de song ‘Carry Yourself’ die hieronder te beluisteren is.

Over Razorlight

Johnny Borell startte in 2002 de formatie. Momenteel treedt de Brit op met bandleden Björn Ågren en Carl Dalemo. De mannen hebben inmiddels vier platen uitgebracht. Ze werden razend populair mede door de hits ‘America’, ‘In The Morning’ en ‘Before I Fall To Pieces’.

 

Bronnen: Melkweg, razorlightofficial.com, nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.